Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Alym-Satym | |
Modelsitesi Forumu : Duyuru ve Uyarılar : Alym-Satym |
Konu: Satilik kitler ve 1 Badger 100LG Airbrush | |
Yazar | Mesaj |
GokhanA
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 22/08/2006 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 21 |
Konu: Satilik kitler ve 1 Badger 100LG Airbrush Gönderim Zamanı: 22/08/2006 Saat 08:07 |
Degerli modelci arkadaslar,
Uzun bir sure yurtdisinda kalip modelcilikle ilgilenemedim ve forumdan da cok uzak kaldim. Artik vakit ayiramayacagim icin asagıdaki malzemeleri elden cikarmak istiyorum. Fiyatlari mantikli koymaya calistim, itiraziniz olursa konusabiliriz. Teslimati ancak kargo ile yapabiliyorum. Kargo bedeli aliciya aittir. Odemeyi eft veya havale ile kabul ediyorum. Is yogunlugu nedeniyle kargoyu Cumartesi gunleri verebilirim. Ilgilenenler icin mail adresim: galdic(at)ttnet.net.tr Herkese bol maketli gunler dilerim. Sevgi ve saygilarimla, Gokhan Aldic NIB: Kutusunda yeni gibi, acilmamis, sealed. VGC: Cok iyi durumda, acilmis ancak yeniye yakin F-16'larin hepsi ve F-4E dekalleri temin etmeniz kaydiyla direkt Turk ucagi olarak yapilabilmektedir. Diger ucaklar da Turk Hava Kuvvetlerinde ucmustur, Turk ucagi olarak yapilabilir. 1) Hasegawa 1/48 F-16CJ Block 50 9421 Weapons School - NIB - 45 YTL -SATILDI 2) Hasegawa 1/48 F-16CJ Block 50 PT32 Misawa Japan - NIB - 45 YTL - SATILDI 3) Hasegawa 1/48 F-16CJ Block 50 V10 Fighting Falcon - NIB - 45 YTL - SATILDI 4) Hasegawa 1/48 F-4E Phantom II PT8 30th Anniversary - NIB - 55 YTL - SATILDI 5) Trumpeter 1/48 Curtiss P-40B Warhawk (tomahawk IIA) - NIB - 25 YTL 6) Dragon 1/48 Spad XIII 5904 - (Bu kitte bonus olarak verilen 1/12 ölçekte Rickenbacker resin bustu eksiktir. Tayyareye ait parcalar acilmamis tamdir.) VGC - 15 YTL 7) Badger 100 LG - Gravity Feed Double Action Airbrush IL/Fine kafa - 1 adet yedek igne ile. VGC - 100 YTL SATILDI. Düzenleyen GokhanA |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |