Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
AFV | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV |
Konu: Türk M60 | |
Yazar | Mesaj |
FIREMAN
Üye Kayıt Tarihi: 14/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 307 |
Konu: Türk M60 Gönderim Zamanı: 31/07/2006 Saat 19:06 |
selam,Silopi'de vatani görevini tank çavuş olarak kardeşime hediye vermek üzere 1:35 ölçekli M60 yapmak istiyorum,acaba en iyi,bizdeki versiyonlara uygun olan M60 kiti hangisidir? ve kamuflaj için kaynak gösterebilirmisiniz lütfen?
şimdiden tşk ederim,herkese sağlık,huzur ve bol maket.. |
|
The black sheep among all white ones..
|
|
KursadA
Üye Kayıt Tarihi: 03/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
Gönderim Zamanı: 01/08/2006 Saat 03:46 |
Turk Kara Kuvvetleri'nde 1991'deki birinci Korfez Savasi'ndan sonra ABD'nin verdigi M60A1 ve M60A3 tanklari kullaniliyor. Her ikisini de sadece Wegmann bombaatarlari ilavesiyle (bu forumda benim M48A5T1 proje basligim altina bakin) Turk tanklari olarak yapabilirsiniz.
Tamiya, Academy ve Esci firmalarinin M60A1/A3 kitleri mevcut. Esci firmasinin faaliyetine son vermesinden sonra Esci kaliplarini Italeri firmasi aldi. En son cikan Italeri M60A1 kiti ve bir-iki yil once cikan Revell M60A3 kitleri Esci kalibi. Academy kalibi daha yeni olmasina ragmen genel olarak Esci kalibi en iyi M60 olarak kabul ediliyor. Bulabilirseniz Revell'in M60A3 kitini kullanin, bulamazsaniz Academy, Tamiya ve hatta Tamiya kopyasi olan Trumpeter M60A3 kitlerini kullanabilirsiniz. M60A1'ler hakkinda mevcut resimler daha az ancak herhangi bir markanin M60A1 kiti de isinizi gorur. Kamuflaj konusunda yardimci olabilecek bazi M60A1/A3 resimleri "milint.com" adresinde var. |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |