![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Off-Topic | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
zwan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 204 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27/07/2006 Saat 08:05 |
Herkese merhaba,
Almayı düşündüğüm Canon PS S3 IS dijital fotoğraf makinası için bilgi edinmek istiyorum. Bu makinadan kendisinde olanlar veya bu makinayı bilenler varsa, bu konuda kendilerinden yardım istiyorum. Selamlar Ragıp Oy |
|
![]() |
|
Lonewolf
Admin Group ![]() ![]() Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
![]() ![]() ![]() |
Ragıp abi, ben bunun bir alt modeli olan S2 IS'i biliyorum, aralarında bildiğim kadarıyla çok az fark var. S2 tam anlamıyla muhteşem bir makine. Gece ve gündüz çekilmiş bir sürü fotoğraf gördüm, hepsi de çok iyiydi. Kullanan arkadaşlarım da şiddetle tavsiye ediyorlar.
|
|
Kaank
|
|
![]() |
|
zwan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 204 |
![]() ![]() ![]() |
Çok teşekkür ederim, evet aralarında çok büyük farklar olmadığını ben de öğrenmiştim.Alakana bir daha teşekkür ederim.
Selamlar Ragıp Oy |
|
![]() |
|
seth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
![]() ![]() ![]() |
Ragıp Bey uzun zamandır fotoğraf makinalarıyla ilgiliyim.Bir çok markayı da kullandım ama Canon lar gibisini görmedim.Şu an kullandığım makina Powershot A 610.Bu makina bile her türlü çekimde harikalar yaratırken, bunun üst sınıfı olan S serisi makinalar düşünülmeden alınacak makinalardır.S2 IS kullandım.Çok çok iyi yarı profesyonel bir makinadır kendisi.Hiç düşünmeden alabilirsiniz derim.İyi çalışmalar.....
|
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
![]() |
|
KaanX
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 883 |
![]() ![]() ![]() |
Bende iki alt modeli s1 IS var, gayet memnunum. S2 ve S3'te birçok özelliğini daha da cilalamışlar, gönül rahatlığıyla alabilirsiniz, her türlü işinizi görür.
|
|
Yeminli modelci
|
|
![]() |
|
zwan
![]() ![]() ![]() |
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |