Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: Plastik Model Ucak Yarismasi/ANKARA | |
Yazar | Mesaj |
elbe1
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19/05/2006 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 149 |
Konu: Plastik Model Ucak Yarismasi/ANKARA Gönderim Zamanı: 23/07/2006 Saat 22:59 |
Tum modelcilere selamlar,
23 Eylu'de Ankara Etimesgut'taki Havacilik Muzesi'nde bir plastik model ucak yarismasi yapilacakmis...(1ncisi duzenleniyor) Ucuslardan basimi kaldirabilirsem, bir modelle ben de katilmaya calisacagim... Konu ile ilgili ayrintili bilgi icin; http://www.hvkk.mil.tr/Faaliyetler/maketyarisma/yarisma.asp iyi modeller |
|
elbe 1
"Sarı 14, ordaydı..." |
|
oy61
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
Gönderim Zamanı: 23/07/2006 Saat 23:32 |
Büyük bir ihtimalle katılacağım ilk yarışma olacak. Heyecanla bekliyorum :D
|
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
shaw
Üye Kayıt Tarihi: 21/03/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 513 |
Gönderim Zamanı: 23/07/2006 Saat 23:46 |
Ohhhh bu güzel olduuu :D THK yarışmasına gidememiştim, bu iyi oldu :)))
|
|
////////////// CRIME SCENE DO NOT CROSS //////////////
|
|
desert-rat
Üye Kayıt Tarihi: 16/06/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 297 |
Gönderim Zamanı: 24/07/2006 Saat 07:44 |
Orjinalini yazan: shaw
Ohhhh bu güzel olduuu :D THK yarışmasına gidememiştim, bu iyi oldu :))) Üstüncan Melihle gidersiniz artık oyarışmaya. Bir yarışmada bizmi yapsak acaba İzmirde. Şubattaki segiden sonra Şakası biryana İstanbuldaki ile birbirine çok yakın tarihler Hoş olur... |
|
4 EVR COOL
|
|
shaw
Üye Kayıt Tarihi: 21/03/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 513 |
Gönderim Zamanı: 24/07/2006 Saat 08:16 |
Orjinalini yazan: desert-rat
Orjinalini yazan: shaw
Ohhhh bu güzel olduuu :D THK yarışmasına gidememiştim, bu iyi oldu :))) Üstüncan Melihle gidersiniz artık oyarışmaya. Bir yarışmada bizmi yapsak acaba İzmirde. Şubattaki segiden sonra Şakası biryana İstanbuldaki ile birbirine çok yakın tarihler Hoş olur... Ogün abicim vallahi çok ciddiyim ben inşallah bir terslik çıkmazda yarışmaya gideriz :) |
|
////////////// CRIME SCENE DO NOT CROSS //////////////
|
|
çevikbir
Üye Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 253 |
Gönderim Zamanı: 24/07/2006 Saat 09:59 |
bende gitmeye çalışacağım... ogün abi gel senide götüreyim...
|
|
bakkal amca hase vormiii!!!
|
|
desert-rat
Üye Kayıt Tarihi: 16/06/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 297 |
Gönderim Zamanı: 25/07/2006 Saat 01:46 |
Bir mani çıkmazsa neden olmasın.. Hoş olur tabiki.
|
|
4 EVR COOL
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |