Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: pm f16 c (imdat) | |
Yazar | Mesaj |
grond
Üye Kayıt Tarihi: 21/06/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 235 |
Konu: pm f16 c (imdat) Gönderim Zamanı: 22/07/2006 Saat 22:45 |
bu modeli öylesine alıp öylesine yapmış olmama ragmen bitince gözüme hoş gözüktü. Ama yaparken bir çok eksik bırakmıştım ve onlar gözüme batmaya başladı en önemlisi şu alt tarafdaki kocaman boşluk. Bu saatten sonra onu doldurmam için pratik bir yol bilenden yardım istiyorum. ondan sonra roketti vs boyama işine giricem ama o yarık çok kötü duruyor önce onu halletmem lazım Düzenleyen akhilleus |
|
çevikbir
Üye Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 253 |
Gönderim Zamanı: 23/07/2006 Saat 08:21 |
1.si resimlerin net değil boşluğun boyutu hakkında bilgi edinilmiyor ama genel olarak oraya putty ve likit yapıştırıcı karışımı yapıp fırçayla azar azar doldurup boyayabilirsin...
ayrıca dikey stabilizatör yani dikey kuyruğun birleşim yerindede bir boşluk göze çarpıyor... ve bununla düzeltmeye uğraşmak yerine revell den bir kit alıp bu yaptığın hataları yapmamaya gayret ederek daha güzel sonuçlar da alabilirsin ayrıca pm den öylesine diye bahsetme o bizim tek milli model markamız ve avrupada bile satılıyor... ellerine sağlık diyor ve daha güzel modeller bekliyoruz... |
|
bakkal amca hase vormiii!!!
|
|
modena
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 61 |
Gönderim Zamanı: 23/07/2006 Saat 08:41 |
elinize sağlık. bence güzel olmuş.
kişisel görüşüm kit yapmaktaki amaç zaten her modelde hatalarınızı ve eksiklerinizi görüp daha iyi model yapmak, yeni bir tekniği yada aleti deneyerek herkesle paylaşmak ve modelciliğin gelişmesini sağlamak değil mi? bu açıdan da başarılı bir model olmuş. tekrar ellerinize sağlık |
|
red stallion
|
|
grond
Üye Kayıt Tarihi: 21/06/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 235 |
Gönderim Zamanı: 23/07/2006 Saat 08:45 |
saolun. bu arada pm olduğu için değil f 16 olduğu için çok özenmedim genel olarak sevdiğim bi model değil f 16 ama şimdi baktıkça aslında o kadar kötü bir uçak gibi gelmiyor. neyse ben tavsiyelerinize göre doldurmayı deneyeyim o boşluğu
Düzenleyen grond |
|
Kesifci
Üye Kayıt Tarihi: 07/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 591 |
Gönderim Zamanı: 23/07/2006 Saat 21:31 |
O maketi olduğu gibi saklayın!
Faydasını göreceksiniz. |
|
-Ispanaktan agaç olur mu?
-Olmaz mi? |
|
desert-rat
Üye Kayıt Tarihi: 16/06/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 297 |
Gönderim Zamanı: 24/07/2006 Saat 07:38 |
Orjinalini yazan: Keşifçi
O maketi olduğu gibi saklayın! Faydasını göreceksiniz. Bende aynı kanıdayım ilerleyen yıllarda bu modele baktıkça modelcilik seviyenizin nerelerden başlayıp nereye geldiğini görürsünüz.Keza bende bende ilk yaptığım modeli hala saklarım. |
|
4 EVR COOL
|
|
Kesifci
Üye Kayıt Tarihi: 07/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 591 |
Gönderim Zamanı: 24/07/2006 Saat 19:29 |
Sadece geldiğiniz seviyeyi görüp gururlanmak (ya da hayıflanmak) için değil,modelcilikte olması ve olmamamsı gereken şeyleri somut bir şekilde görmek,üzerinde herdaim değerlendirme yapmak için de o na ihtiyacınız var.Bu fikir kafanıza yatmıyorsa,o halde uçağı deneysel olarak kullanın derim bende on seneden fazla zamandır duran bir 1/72 A-4 jet uçağı var mesela,bütün yeni teknikleri ve boyaları üstünde denerim.
|
|
-Ispanaktan agaç olur mu?
-Olmaz mi? |
|
grond
Gönderim Zamanı: 24/07/2006 Saat 23:22 |
en son roketleri vs de boyadım bıraktım maketi dursun bir köşede.Dediğiniz gibi deneme tahtası olabilir o da olmazsa bu haliyle de pek fena durmuyor :)
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |