![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
heydrich
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20/07/2006 Saat 04:31 |
Kenarda duran tam beğenemediğim Hanomag'ımı Allah boş oturanı sevmez diye bi elden geçireyim dedim , beyle bişey oldu...
ahanda... ![]() ![]() ![]() |
|
vileda'dan isin kilici olurmu
|
|
![]() |
|
heydrich
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
![]() ![]() ![]() |
devamı...
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
heydrich
![]() ![]() ![]() |
devam edelim...
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
heydrich
![]() ![]() ![]() |
bukadar artık...
![]() ![]() bittiiii.. |
|
|
|
![]() |
|
modena
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 61 |
![]() ![]() ![]() |
çok güzel olmuş abi ellerine sağlık. dio ister bu dio.
|
|
red stallion
|
|
![]() |
|
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() ![]() ![]() |
abi bu araç için bi diorama projen vardı. köprülü olan. öyle mi yapacaksın bu şekilde mi kalacak?
ellerine sağlık. boya dökülmesi hangi teknik? |
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Eline sağlık Ümit. Keşke şu kalıp çizgilerini de yoketseydin. Eski halini bilmiyorum ama eskitme çok güzel görünüyor. Eline sağlık. Yalnız eski yaptığın bir kitle yeniden oynamanın da zevki bambaşka oluyor :)
|
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
freeman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
![]() ![]() ![]() |
Güzel olmus ellerinize saglik.. Tekerleklerdeki kalip izlerini alsaymissiniz keske..
Birde nasil bir vernik var bu aracta acaba :) ?? |
|
![]() |
|
heydrich
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: panzerjager
abi bu araç için bi diorama projen vardı. köprülü olan. öyle mi yapacaksın bu şekilde mi kalacak? ellerine sağlık. boya dökülmesi hangi teknik? Eyvallah Kardeş...Yok , Dio falan düşünmüyorum... Boya dökülmesine gelince , alt boya üzerine ıslak çamur , kuruyunca Winter kamo ve çamurun sökülmesi ... Kolay gele sanada |
|
|
|
![]() |
|
heydrich
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: ardeth
Eline sağlık Ümit. Keşke şu kalıp çizgilerini de yoketseydin. Eski halini bilmiyorum ama eskitme çok güzel görünüyor. Eline sağlık. Yalnız eski yaptığın bir kitle yeniden oynamanın da zevki bambaşka oluyor :) Saoool . Kalıp izi olarakta Lastikleri diyorsun değilmi...Herşey bittikten sonra farkettim , tamamen atlamışım , hehehe.Ama düzeltilecektir Problem diil... Biten Kitlerle uğraşmak zevkli oluyor , toplama derdi yok :) Kolay gele... |
|
|
|
![]() |
|
heydrich
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: freeman
Güzel olmus ellerinize saglik.. Tekerleklerdeki kalip izlerini alsaymissiniz keske.. Birde nasil bir vernik var bu aracta acaba :) ?? Valla sorma Tekerlekleri , unuttum :) Nasıl vernik derken? |
|
|
|
![]() |
|
Burak Öztan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 682 |
![]() ![]() ![]() |
Paletleri havada kalmış ama eskitme çok hoş olmuş.
Elinize sağlık. |
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Sana bu gidişle Alman Genelkurmay'dan uyarı gelecek "Temiz tutun şu araçları!" diye :)
Paletler vinilse Paranoyak'ın uyarısını dikkate al, paletler cidden havada kalmış. Bu Tamiya'nın cavlak 251 C kiti mi? Öyleyse Mr. Tamiya bunu görmesin, "o fiyata böyle kit mi veriyoruz toplatın piyasadan fiyatını 10la çarpın" falan diyebilir :) |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() ![]() ![]() |
aslında bu kit sdkfz 251/1 C için iyi bir altyapı. bi ara bu araçtan epey alıp farklı versyonlarını yapmak istedim. daha sonra dragon çıktı. ama halen eski fikir arada bir aklıma gelmiyor değil. diorama için çok iyi bir araç.fiyat kalite olayı normal.
Düzenleyen panzerjager |
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
bende çok beğendim ama biraz fazla eskimiş.almanların savaş esnasında bu kadar harap düşmüş ve hala kullanımda olan halftrakı varmıymışki?daha çok müzede sergilenen yorgun emeklileri anımsattı.
birde sormak istediğim şu,bende bir hanomag modeli var tamiyanın ucuz kitlerinden almıştım zamanında.içinden hiçbir boyama şeması çıkmadı.iç donanımı yürüyen aksamı bunlar ne renk olacak bi bilgimde yok kağıttada yazmıyor.sadece birleştirmenin nasıl olacağını göstermiş tamiya. bu konuda ne yapmamı önerirsiniz? |
|
![]() |
|
panzerjager
![]() ![]() ![]() |
sanırım bu site işinize yarar
sdkfz 251 |
|
![]() |
|
çevikbir
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 253 |
![]() ![]() ![]() |
arkadaşların uyarılarına katılaraktan ve özellikle boya dökülmesine külliyen hasta olaraktan kutlarım...
anti gaz veya talcit neyim gönderelimmi gaz patlamasından dağıtmayalım soora her yer küçük emrah olur...:) |
|
bakkal amca hase vormiii!!!
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Burak
bende çok beğendim ama biraz fazla eskimiş.almanların savaş esnasında bu kadar harap düşmüş ve hala kullanımda olan halftrakı varmıymışki?daha çok müzede sergilenen yorgun emeklileri anımsattı. Yürüdüğü sürece kullanılır. |
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |