Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: Şeffaf parça sorunu | |
Yazar | Mesaj |
ozgun
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 27/04/2006 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 37 |
Konu: Şeffaf parça sorunu Gönderim Zamanı: 11/07/2006 Saat 21:11 |
Matlaşan veya yanlışlıkla matlaştırılan şeffaf parçaların tekrar şeffaflaştırılması ile ilgili bir yazı vardı. Acaba hatırlayanınız varmı. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
|
|
ozgun
|
|
KaanX
Admin Group Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 883 |
Gönderim Zamanı: 11/07/2006 Saat 21:30 |
http://www.modelsitesi.com/makaleler/cam/index.htm
|
|
Yeminli modelci
|
|
çevikbir
Üye Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 253 |
Gönderim Zamanı: 11/07/2006 Saat 21:47 |
oradaki bilgilere ek olarak frecla nın otomobil için ürettiği liquıd wax adlı bir ürünu tamiya compound aşamasından sonra parlatmaya yönelik müthiş bir etkisi var işin güzel tarafı wax lanan yüzey yıkandığında su tutmuyor... ilgilenen arkadaşlara duyurulur
|
|
bakkal amca hase vormiii!!!
|
|
Clio172
Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 511 |
Gönderim Zamanı: 12/07/2006 Saat 02:37 |
Orjinalini yazan: çevikbir
oradaki bilgilere ek olarak frecla nın otomobil için ürettiği liquıd wax adlı bir ürünu tamiya compound aşamasından sonra parlatmaya yönelik müthiş bir etkisi var işin güzel tarafı wax lanan yüzey yıkandığında su tutmuyor... ilgilenen arkadaşlara duyurulur Mümkünse ürünün fotoğrafını basabilir misiniz? |
|
Hakan Yalcinkaya
M-41 "Bulldog", M-36 "Jackson" R.I.P. (2002-2011) |
|
çevikbir
Üye Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 253 |
Gönderim Zamanı: 12/07/2006 Saat 09:52 |
ürün budur. mor renk cıvık tadında bir sıvılığa sahip ciften çoooook daha küçük pigmentlere sahip ve tamiya finish compoundla aynı kalınlıkta bir cila... ben çok beğendim. biyyyle 1 kilosu 25 ytl ve bol bol kullanılıyor.. Düzenleyen çevikbir |
|
bakkal amca hase vormiii!!!
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |