Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Diorama | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Diorama |
Konu: cehalet | |
Yazar | Mesaj |
the saint
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02/07/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Konu: cehalet Gönderim Zamanı: 07/07/2006 Saat 01:44 |
selam;
yaşım aldı başını gitti ama henüz bu işe yeni başladım. boyama teknikleri ve dioramayı tamamlamak için yardımlarınıza ihtiyacım var. çünkü sadece hevesim ve hayal gücüm var. ama bilgim sıfırın altında. izmirde malzeme tedarik edebileceğim sadece bir yer var. çevremde ise danışabileceğim ve fikir alabileceğim kimse yok. yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler |
|
SweetChild
Üye Kayıt Tarihi: 16/04/2006 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 372 |
Gönderim Zamanı: 07/07/2006 Saat 01:55 |
selamlar
öncelikle aramıza hoş geldiniz. izmirde olduğunuz için bence şanslısınız. bir çok arkadaşımız var izmirde. tabii bir de ege model. :) ben de denizlidenim. ustalarım kadar iyi olmasam da çok çalışıyorum iyi olmak için. diorama olayını ben de severim. yardımcı olabaileceğim bi konu olursa herzaman yardım için sevinirim. |
|
SweetChild
|
|
freeman
Üye Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
Gönderim Zamanı: 07/07/2006 Saat 02:04 |
Öncelikli olarak sitenin heryerini iyice okumanizi öneririm.. Makaleler, incelemeler cok faydali olacaktir.. Ondan sonra hangi konuda daha derinlemesine bilgiye ihtiyaciniz varsa sadece sorun yeter, elbet cevaplayacak birileri cikacaktir..
Bu hobide kalici olmaniz dilegiyle ;) |
|
seth
Üye Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
Gönderim Zamanı: 07/07/2006 Saat 02:22 |
Orjinalini yazan: the saint
selam; yaşım aldı başını gitti ama henüz bu işe yeni başladım. boyama teknikleri ve dioramayı tamamlamak için yardımlarınıza ihtiyacım var. çünkü sadece hevesim ve hayal gücüm var. ama bilgim sıfırın altında. izmirde malzeme tedarik edebileceğim sadece bir yer var. çevremde ise danışabileceğim ve fikir alabileceğim kimse yok. yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler Aramıza hoşgeldiniz.Yaşınızı eğer doğru yazdıysanız benimle aynı yaştasınız ve 28 bu hobi için hiçde geç değil. İzmir'de danışabileceğiniz, fikir alabileceğiniz bir çok kişi var.Ege Model eğer bu konuda bir şey sorduysanız mutlaka sizi bizlere yönlendirecektir. Hafta sonu Cumartesi öğleden sonra genelde Ege modele uğrarız.Tanışmak ve bilgi alışverişinde bulunmak için bekleriz..... |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
saral100
Üye Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
Gönderim Zamanı: 07/07/2006 Saat 02:39 |
Orjinalini yazan: the saint
izmirde malzeme tedarik edebileceğim sadece bir yer var. çevremde ise danışabileceğim ve fikir alabileceğim kimse yok. yardımlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler Kimse yok demek için biraz erken konuşmuşsunuz. İzmir'de modelcilik adına adını yurt dışında duyurmu isimler var iken... Siz yeterki bize ulaşmasını bilin... İzmir li modelciler (1) İzmir'li modelciler (2) |
|
pascalpati
Üye Kayıt Tarihi: 30/09/2005 Konum: Yurtdışı Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 242 |
Gönderim Zamanı: 07/07/2006 Saat 04:01 |
selamlar, ben de ilk maket yapmaya baslarken (cok uzun zaman degil sadece 6 ay kadar once) izmirde olmanin sanssizlik oldugunu dusunuyordum ama cok gecmeden aslinda izmirde olmakla modelcilik anlaminda cok sansli oldugumu anladim.
|
|
Ulas Demirdag
|
|
ardeth
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
Gönderim Zamanı: 07/07/2006 Saat 04:52 |
Tabii ki Engin abi orada :)
|
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |