Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: f-4 e | |
Yazar | Mesaj |
phantom80
Üye Kayıt Tarihi: 17/03/2006 Konum: Bitlis Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 503 |
Konu: f-4 e Gönderim Zamanı: 26/06/2006 Saat 01:47 |
arkadaşlar merhaba..geçenlerde airliners.net de gördüğüm bi phantomla ilgili bir sorum olacak..fotoğrafını gördüğüm uçak modernize edilmeyen fantomlarımızdan biriydi..ancak uçağın kamuflajı bildiğimiz açık-koyu giri rnkli kamuflaj renklerine sahipti..fakat ağızdaki köpekbalığı deseni yoktu..şeytan filo ve şahin filo uçaklarından birimi diye baktım ama tam anlayamadım.yoksa fasbata giren bütün fantomlar bu boya ilemi bakımdan çıkıyor merak ettim.SEA mkamuflajı terk mi edildi?.selamlar saygılar
|
|
HYAMAN
Üye Kayıt Tarihi: 20/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 470 |
Gönderim Zamanı: 26/06/2006 Saat 02:22 |
Phantom'lara SEA kamuflaj artık uygulanmıyor diye biliyorum.SEA kamuflaja sahip olup da FASBAT'a gelenler de 2020'lerle aynı şekilde boyanıyor galiba.Köpekbalığı ağzı hala boyanıyor mu uçaklara o konuda sağlam bir bilgim yok.Airliners.net kaynaklı resimlerde yeni boyandığı belli olan eski Phantom'larda bu motifi göremedim.Sanırım artık bıraktılar:(
|
|
There is a very fine line between "hobby" and "mental illness."
|
|
oy61
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
Gönderim Zamanı: 26/06/2006 Saat 04:34 |
Ot gibi uçaklara geri dönüyoruz demek ki. Oldum olası Hava Kuvvetlerinin bu tutumuna bir anlam verememişimdir.
|
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
phantom80
Üye Kayıt Tarihi: 17/03/2006 Konum: Bitlis Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 503 |
Gönderim Zamanı: 26/06/2006 Saat 22:01 |
aynen katılıyorum..köpekbalığı ağzı motifi bi uçağa ancak bu şekilde yakışabilir..ee napalım bizde yapacağımız modellrde bu motifi kullanırız:)
|
|
maverick99
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04/09/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 32 |
Gönderim Zamanı: 27/06/2006 Saat 01:51 |
Bildiğim kadarıyla 112 ve 172 filo uçakları hala fasbat tan öyle çıkıyor.Üzülmeyin
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |