Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Haberler | |
Modelsitesi Forumu : Duyuru ve Uyarılar : Haberler |
Konu: Resimler | |
Yazar | Mesaj |
elbe1
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19/05/2006 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 149 |
Konu: Resimler Gönderim Zamanı: 18/06/2006 Saat 07:31 |
Selamlar,
Arkadaslar, kursumu tamamladim...(nihayet!) Daha once soz verdigim T-38, T-37 ve SF-260D fotograflarini aldim. Cozunurlukleri 2048X1536; sayilari cok fazla degil. (Toplam 86 resim) Elimden geldigince detay calistim. Umarim faydali olur...Hepsini bir CD'ye kaydettim...Sizlere ulastirmak istiyorum; bu konuda bir oneriniz var mi? Zira p.tesi Yalova'da olacagim ve yaz sonuna kadar da orada kalacagim. Bu arada, bisikletim ile istanbul'a (Havacilik muzesi'ne) kacmayi planliyorum ama oradaki gorev ve ucus yogunlugunun ne kadar oldugunu bilmiyorum. Dolayisi ile bir zaman veremem...Sahsi fikrim, (tabi sizler icin de uygunsa) Ekim'deki yarisma sirasinda gorusmek ve CD'yi sizlere sunmak... iyi calismalar... elbe1 "Sari 14...ordaydi!" |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |