![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Gemiler | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Lonewolf
Admin Group ![]() ![]() Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16/06/2006 Saat 08:10 |
Doğrudan Polonya'dan sırf merak ettiğim için edindiğim bir kit.
![]() Firmanın diğer kitlerinden farklı olarak bu seri photo etched parçalar içeriyor. Özellikle bu PE parçalar son derece hassas detaylara sahipler. Üretim sırasında ziyan edeceğim diye ödüm kopuyor :) . ![]() 2 adet bayrak ve 1 adet amblem dekali mevcut. Ayrıca geminin bir adet resinden mütevellit amblemi de hediye :) ![]() Boyama şeması renkli verilmiş, gerekli renklerin Vallejo ve Humbrol karşılıkları var. ![]() Ve plastik parçalar.. ![]() |
|
Kaank
|
|
![]() |
|
Lonewolf
Admin Group ![]() ![]() Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
![]() ![]() ![]() |
Ön izleme şeklinde oldu..
Arada bir "ne oldu o u-556?" diye dürtüklerseniz biter belki :) |
|
Kaank
|
|
![]() |
|
Burak Öztan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 682 |
![]() ![]() ![]() |
Çok şeker gözüküyor.Özellikle güverteyi gördüğüm kadarıyla komple PE vermişler.İlginç geldi.
Tez vakitte yaparsınız inşallah.Şahane olacağı kesin. |
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Ah ah eskiden ben dee 1/400 Heller kitlerini yapardım. Abi 4 gözle beklemekteyim devamını, kolay gelsin.
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Kesifci
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 591 |
![]() ![]() ![]() |
Ölçeği göremedim.1/700 herhalde.
Birde kaç kuruş? |
|
-Ispanaktan agaç olur mu?
-Olmaz mi? |
|
![]() |
|
Burak Öztan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 682 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Keşifçi
Ölçeği göremedim.1/700 herhalde. 400. İlk resimde sol üst köşede ufak punto. ;) |
|
![]() |
|
Burak Öztan
![]() ![]() ![]() |
Hatta başlıkta da yazıyomuş. :))
|
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
kolay gelsin bekliyoruz yapılmasını.bu kadar ufak ölçekte o metal parçalar ilginç geldi bana.u boat zaten çok büyük bişey değil öyle.yani plastiğin geri kalanının kalitesi o kadar iyimi?
birde direk polonyadan derken ordaki jadar sitesinden falanmı aldınız yoksa ordamı oturuyosunuz |
|
![]() |
|
Lonewolf
![]() ![]() ![]() |
jadarhobby'den sipariş verdim.
Herşey dahil 14usd |
|
Kaank
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |