Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Figür | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Figür |
Konu: Yardım ediiinnn!!!! | |
Yazar | Mesaj |
Amadeus
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15/05/2006 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Konu: Yardım ediiinnn!!!! Gönderim Zamanı: 15/05/2006 Saat 18:36 |
Eveeet...Artık yeni bir çaylağa sahipsiniz..Yaklaşık 3 ay önce başladım başlar başlamaz da utanmadan büyük çaplı bir diorama işine giriştim..E tabi elim ayağım birbirine dolaştı.. Arkadaşlar ben tamamen figür işine odaklanmış durumdayım ve N'olur bir allahın kulu, bir hayırsever bana figür yapımı konusunda (Eskitme,Yüz Boyama..vs) yardım etsin..Bu hafta ilk resimleri gönderiyorum..Baştan söyliim atış serbest..:) May the force be with you.. Saygılar
|
|
Amadeus
|
|
F-4E
Üye Kayıt Tarihi: 11/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1158 |
Gönderim Zamanı: 15/05/2006 Saat 18:44 |
Mert kardeşim,sen hele resimlerini koy elimizden geldiğince yardıma hazırız...ölçek nedir?...konu hakkında açıklamalrda bulunursan iyi olur...kolay gelsin....Izzet
|
|
ardeth
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
Gönderim Zamanı: 15/05/2006 Saat 22:02 |
İzzet abiye katılıyorum. Resimleri görmeden yorumda bulunmak oldukça zor:)
|
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
Amadeus
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15/05/2006 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Gönderim Zamanı: 17/05/2006 Saat 09:24 |
Teşekkürler..Resimler ve konu hakkındaki bilgiyi iki gün içinde gönderiyorum..
|
|
Amadeus
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |