![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Tehlikeli Hamsi
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 29 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09/05/2006 Saat 07:20 |
Dostlar, Yine bir sevkiyat macerası. hobbyterra'dan eski SSCB ürünleri sipaiş ettim. 25.04.2006'da yola çıkmış, bugün kapıya geldi. İçinde ne mi var. MiniArt German Tank Crew Winter Maquette Pz.Kpfw. 38 t TOKO Polutorka-GAZ AA MAQUETTE/ALAN SIG 33 Yol dahil toplam 60 Dolar. İncelemeye gelince, TOKO çok enteresan. Çok enteresan. Sert plastik fakat iyi bir kalıptan çıkmış. Diğerleri beklediğim gibi. Ama bu TOKO 'da bir cevher var. Neyse bu tecrübeyi paylaşmak istedim. Gözlerinizden öperim. not: Bu arada tomatiz yanaklı Ayhan'ı kutluyorum. Kaaarrrdeşim benim. |
|
Kampfgruppe Annnnnggggara!
|
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Abi bir de link verseydin? Hani biz de gitseydik, baksaydık?:}
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Panzerace
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 198 |
![]() ![]() ![]() |
-
Düzenleyen Panzerace - 01/05/2008 Saat 21:42 |
|
![]() |
|
erhntly
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 824 |
![]() ![]() ![]() |
Bakmışsındır sen şimdi siteye Burak, 1/72 neler var :)
|
|
![]() |
|
FIREMAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 307 |
![]() ![]() ![]() |
kitler Rusya'dan mı geldi? ne kadar kargo verdiniz?bende yakında greatmodels'ten bi sevkiyat yapmayı düşünüyorum,daha önce yapmış olan var mı?
hobbyterra'ya bende baktım,fiyatlar oldukça makul,özellikle eastern express ürünlerini tavsiye ederim.. |
|
The black sheep among all white ones..
|
|
![]() |
|
Tehlikeli Hamsi
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 19/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 29 |
![]() ![]() ![]() |
1) Dostlar bağlantı www.hobbyterra.com
2) Kitler Ukrayna'dan 15 günde geldi. 3) Ulaşım için dört kite toplam 15 Dolar verdim. 4) Daha great models ile işim pitmiştur. Allah onları pildiğu cibi yapsun. Dragonlarda kit başına 10 Dolar fazla. Bundan böyle Luckymodels-hobbyterra takılacağum. Düzenleyen Tehlikeli Hamsi |
|
|
|
![]() |
|
Panzerace
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 198 |
![]() ![]() ![]() |
-
Düzenleyen Panzerace - 01/05/2008 Saat 21:44 |
|
![]() |
|
Panzerace
![]() ![]() ![]() |
-
Düzenleyen Panzerace - 01/05/2008 Saat 21:43 |
|
![]() |
|
purdey
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02/11/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 196 |
![]() ![]() ![]() |
Gümrüğe mi bırakıyorlar yoksa kapıya teslim mi?
squadron,greatmodels,HLJ hepsini denedim soluğu cevizlibağ gümrükte aldım. onun için soruyorum bu sebeple benim gözdem hala Hannants |
|
![]() |
|
Captainairbus
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
![]() ![]() ![]() |
Eastern expressten uzak durun...
|
|
ex copilot.
|
|
![]() |
|
Tehlikeli Hamsi
![]() ![]() ![]() |
eve geldi
|
|
|
|
![]() |
|
Panzerace
![]() ![]() ![]() |
-
Düzenleyen Panzerace - 01/05/2008 Saat 21:42 |
|
![]() |
|
SkippeR
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20/05/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 120 |
![]() ![]() ![]() |
Peki arkadaşlar hannants dan verilen sparişlerde ne kadar gönderi ücreti ödüyorsunuz.. ???
http://www.hannants.co.uk/search/index.php?FULL=RV4476&REM=R V4476 Bu linkte verilen Bell UH-1C/B Huey Hog 7,99 Sterlin sanırım. Biraz bilgi verirseniz sevinirim.Bu konuda tecrübeli olan arkadaşlar. Düzenleyen SkippeR |
|
![]() |
|
freeman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
![]() ![]() ![]() |
Bu Huey´in piyasa satis fiyati 9,99 Euro.. Yani kitin kendisi ucuz..Ancak yine Revell 1/48 Apachede oldugu gibi ciddi problemleri var, o yüzden bu fiyata veriyor Revell..Model-set versiyonuda var, boyasi, fircasi falan dahil..Revell Huey´i satmak icin elinden geleni yapiyor dogrusu..
|
|
![]() |
|
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
30 sterlin sınırı var yanlız. Tek başına bu kiti getirtemezsiniz.
|
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
![]() |
|
Arvid
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02/05/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 181 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: purdey
Gümrüğe mi bırakıyorlar yoksa kapıya teslim mi? squadron,greatmodels,HLJ hepsini denedim soluğu cevizlibağ gümrükte aldım. onun için soruyorum bu sebeple benim gözdem hala Hannants ben hlj den sipariş verdiimde kapıya kadar getiriolar bu düzensizlik nie? neye göre yapılıyor bu farklı uygulamalar acaba? bi de 1999.co.jp den denicem bakalım o nereye gidecek:) |
|
![]() |
|
purdey
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02/11/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 196 |
![]() ![]() ![]() |
sanırım paketin ağırlığı ve boyutlarıyla ilgili olabilir.sipariş eğer decal veya PE set ise postayla geliyor ancak kitler "small packet" de olsa eve gelmiyor. enazından bana gelmedi.
|
|
![]() |
|
Arvid
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02/05/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 181 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: purdey
sanırım paketin ağırlığı ve boyutlarıyla ilgili olabilir.sipariş eğer decal veya PE set ise postayla geliyor ancak kitler "small packet" de olsa eve gelmiyor. enazından bana gelmedi. en son 6 tane 1/24 eve geldi şanslıyım demekki:) |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |