Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Yapım teknikleri | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Yapım teknikleri |
Konu: Hazır kanopi boya maskeleri. | |
Yazar | Mesaj |
ogunkunt
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 131 |
Konu: Hazır kanopi boya maskeleri. Gönderim Zamanı: 25/04/2006 Saat 23:13 |
Arkadaşlar bazı tamiya kutularından çıkan kanopi ve şeffaf yerleri boya öncesi maskelemeye yarayan maskeler var.Bunları internette bulabileceğim ve download edebileceğim yer var mı bildiğiniz ?.Eğer böyle bir yer bulabilirsem oradan download edip bunları maskeleme bantının üzerine basıp kullanmayı planlıyorum.Saatlerce maskeleme bantı ile kes biç uğraşacağıma bunları kullanırım diye düşünüyorum.Eğer böyle bir site bulamazsam bundan sonraki maketler için kendim bunları 2 ve 3 boyutlu tasarlayıp bir database oluşturmayı planlıyorum.Bunda başarılı olursam diğer arkadaşlarada bir faydam olur.İsteyen herkese gönderirim ve tüm modelcilerde iyi bir database oluşur.
Saygılarımla Ogün KUNT |
|
tozbek
Üye Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
Gönderim Zamanı: 25/04/2006 Saat 23:30 |
Canopy mask olarak ayrı satılıyor. Hannats gibi büyük hobi dükkanlarını yanı sıra hobicide de bazı uçakların var:
http://www.hobici.com/search.asp?WCI=temp_search&WCE=result& A=Eduard%20Express%20Masks&t=5 Elde yapmaya gelince... bunların milimetrik olması çok önemli. Ufak bir kayma, insanı çıldırtabiliyor. Hele de pimapen camı gibi herhangi bir ww2 Alman uçağı yaparken çok dikkatli olmak lazım. Accurate B-25 yaparken bile bazı yerlerde bantlar büyük çıkmış, yine elde yapmak zorunda kalmıştım. Selamlar, Tolga |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |