![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Yapım teknikleri | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
unleashed
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25/04/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25/04/2006 Saat 11:01 |
Herkese selam, Genelde ucak maketleriyle ilgilenen (ozellikle F serisi jetlerle) bir maketciyim.Son zamanlarda ise askeri araclara merak saldim,en son bir Leopard 2 ve bir tanede King Tiger yaptim.Sorunum su ki yaptigim modeller gercekcilikten biraz uzak oluyor yani sanki fabrikadan alip muzeye koymussunuz gibi.Eski ve savasta kullanilmis havasi vermek icin bir iki girisimim oldu ama sonuc ne yazik benim icin husran maketler icinse felaket oldu. Sakincasi yoksa bir makette ne gibi eskitme teknikleri kullaniyorsunuz,hangi boya,firca yada neden faydalaniyorsunuz? Yardimlariniz ve fikirleriniz icin tesekkur ederim. Herkese iyi calismalar Engin |
|
![]() |
|
Burak Öztan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 682 |
![]() ![]() ![]() |
Aşağıdaki linklerin içeriğinde eskitme konusuna değinilmiş.Anasayfada makaleler bölümünde diğer sorularınıza da cevap bulabilirsiniz.Kolay gelsin.
Uçak toplama teknikleri AFV toplama teknikleri |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |