![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
YODA
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 201 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30/03/2006 Saat 10:41 |
Bu soru buradamı sorulur emin değilim bu nedenle yer yanlış ise şimdiden özür dilerim.
Dayanamayarak Dragonun 6253 seri numaralı tiger1 late production kitini aldım. Bu modelin incelemeside sitemizde zaten yapılmıştı, buradaki övgününde bu modeli almamda payı olmadı değil... İsteğim gri boyalı olanlardan yapmaktı ancak bu kit ile bunu yapıp yapamayacağımı sormak istiyorum. Kitapçıkta yazanlar doğrultusunda Tiger1 Late, Tiger1 Late Command ve Tiger1 Final yapma şansım varmış, ben bunlar arasında Late Command versiyonunu yapmak ve kutunun içinden çıkan figürü de bu doğrultuda yapıp bir dioroma oluşturmayı düşündüm. Ancak bu 3 versiyon tiger içinde kitapçıkta kamuflaj paternleri var; benim yapmak istediğim gibi gri boyalı Late Command versiyonu varmıdır. Teşekkürler. |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
İlk yapılan Tigerler gridir.
Sizinki son dönem sarı olanlardan. |
|
![]() |
|
YODA
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 201 |
![]() ![]() ![]() |
teşekkürler; şöyle bir araştırıp bulamayınca birde burada sormak istedim...
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Gri yapmak istemenizin özel bir sebebi var mı?
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Gri istiyorsanız Early lazım. Almanların 1945 sonlarında savaş biterken kalan bazı araçları boyasızlıktan griye boyanmış, ama Tiger I tankları o safhaya ulaşmadan üretimden kalktıkları için gri late Tiger olacağını sanmıyorum.
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
judas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 772 |
![]() ![]() ![]() |
Yeşil tiger var nisan 45 te ama mevcut kitte bayagı bir değişiklik yapmanız gerekiyor...
|
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
judas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 772 |
![]() ![]() ![]() |
Pardon yeşil değilmiş light slate grey diye geçiyor...
|
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
YODA
![]() ![]() ![]() |
herkese ilgisi için çok teşekkür ederim. Aslında niyetim gri üzerine beyaz kış kamuflajı denemekti ve bunu bu kitte denemek istedim. Tabi cevaplar ve küçük araştırmam sonunda bu kitin bu boyaya pek uygun olmayacağını anladım. Merakım şu:
bu late version tigerlar da kış gördüler illeki...e peki direkt olarak bu 3 renkli kamuflajlarının üzerine mi beyaz kış kamuflajı atmışlar? |
|
![]() |
|
judas
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: YODA
e peki direkt olarak bu 3 renkli kamuflajlarının üzerine mi beyaz kış kamuflajı atmışlar? Evet :) |
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |