![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16/03/2006 Saat 23:24 |
İtaleri M-113. İkinci el idi. Önce desert yellow olarak tanımlayabileceğim boyasını söktüm. Sonra bazı parçaları da sökerek tekrar yapıştırdım. Gunze Nato Set ile boyadım. Pistole ile ilk kamuflaj denemem oldu. İleride de biraz aksesuar eklerim artık.
![]() ![]() http://img72.imageshack.us/my.php?image=m113f32hp.jpg http://img72.imageshack.us/img72/1540/m113f42dy.jpg Düzenleyen ardeth |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Gunze'nin Nato seti iş yapıyor mu Aygün? Bir de enamel miydi onlar akrilik mi?
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: ardeth
İleride de biraz aksesuar eklerim artık. Tekerleklerinin siyahınıda boyayıp daha aydınlık bir resim çekersin belki. İlk halini hatırlayınca eline sağlık diyorum. |
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Emroglan
Gunze'nin Nato seti iş yapıyor mu Aygün? Bir de enamel miydi onlar akrilik mi? Açıkçası memnun kaldım. Enamel. |
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Haftasonuna kadar tekerlekleri boya. Fırsat bulursak bizde tekrar fotoğraflamayı deneriz.
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() ![]() ![]() |
aygün hayırlı olsun, sonunda airbrush ını kullanabilmişsin en kaçaksızından. senden birer birer inciler dökülür artık.
|
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
Doğru biliyorsam sorunları devam ediyor ama o sorunlarla bunu ortaya çıkarması bile büyük mucize.
|
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
ardeth
![]() ![]() ![]() |
açıkçası Burak pek kolay olmadı. Bir ara fırça ile mi yapsam yine diye aklımdan geçirdim :) Neyse ki uğraşarak attım kamuflajı.
Emre sen foto işini ayarla ben de seri üretim devam etmekte :) |
|
|
|
![]() |
|
KucukEniste
![]() ![]() ![]() |
Vakit olsa gel burada boya diyeceğim ama, yaza kadar beni mesai kölesi yapmaya kararlılar, evimi otel gibi kullanır oldum...
Sen üret, cumartesi vakit yaratırız resim işi için, şu çılgın pistoleyi de getir bir de bizde ifadesini alalım şunun. |
|
"Ye?il Vadi bizim."
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Eline sağlık iyi duruyor. Türk mü oldu bu çocuk?
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
ardeth
![]() ![]() ![]() |
Evet Türk yapmaya çalıştım :)
|
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |