![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Uçaklar | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Toughbeard
Moderator Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 405 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07/03/2006 Saat 09:13 |
Uçak değil ama buda uçacak...
![]() |
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Allah bildiği gibi yapsın diyorum, video kamera alıp çekmek lazım..
|
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
Toughbeard
Moderator Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 405 |
![]() ![]() ![]() |
monte edeyim ışıklarını koyayım :)
|
|
![]() |
|
Kesifci
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 591 |
![]() ![]() ![]() |
Silahlarınıda isteruk!
|
|
-Ispanaktan agaç olur mu?
-Olmaz mi? |
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
YOK ARTIK DAHA NELERRR SERDAR ABI HAHAHAHAH....
BIRKAC BOLUMDE BIZ CEKELIM DIZIYE.. MADEM BOLE BIR DURUM VAR |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
Kesifci
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 591 |
![]() ![]() ![]() |
Üzerinde silahları olsun!Uçarken yerde -en az iki güçlü anfiden- dizinin müziği çalınsın!
|
|
-Ispanaktan agaç olur mu?
-Olmaz mi? |
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Haaa o zaman biri de Mig15ler yapsın da bir iki bölüm çekelim harbiden...Efenim? Gulp, ben değil bakmayın öyle üzerime üzerime, yeni çıktı mzaten hastaneden aaa.....
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
pilotcuk
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
![]() ![]() ![]() |
ahhh yaa şu film(dizi) bir ben izleyemedim.yalnız bu arada AİRWOLF gerçekten harika olacağa benziyor.uçtuğunu düşünemiyorum......harika bir şey olur.
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
![]() |
|
Clio172
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 511 |
![]() ![]() ![]() |
Toughbeard Bey,
-Kanopi raptor 60 serisi için mi? -RTF şeklinde mi çıkıyor kutudan? Hocam flybarless şeklini de görmek isteriz. İniş takımlarını sormuyorum bile. :P Saygılar. |
|
Hakan Yalcinkaya
M-41 "Bulldog", M-36 "Jackson" R.I.P. (2002-2011) |
|
![]() |
|
ice77
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/07/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 155 |
![]() ![]() ![]() |
bitmi?inin resimleri yokmudur :)) videosunuda isteruz:))
|
|
Acemi Modelci
1977-Manisa |
|
![]() |
|
KeNe
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03/01/2006 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 49 |
![]() ![]() ![]() |
noldu sahi bu. 1.5 sene olmus nerdeyse. ucmayi ogrenemedi mi hala?
|
|
![]() |
|
ice77
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/07/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 155 |
![]() ![]() ![]() |
Airwolf ne alemde hiç haber yok daha bitmedimi serdar karde? yoksa daha hangar çaly?malary sürüyormu :)
|
|
Acemi Modelci
1977-Manisa |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |