Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: Revell 1/48 A-37 dragonfly | |
Yazar | Mesaj |
pilotcuk
Üye Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
Konu: Revell 1/48 A-37 dragonfly Gönderim Zamanı: 05/02/2006 Saat 22:55 |
bu da revell A-37 1/48.revell airbrush la boyanma.anca bu kadar yapabildik.çok hoşuma giden modellerdendir.umarım beğenirsiniz....
[/IMG] Düzenleyen pilotcuk |
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
pilotcuk
Üye Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
Gönderim Zamanı: 06/02/2006 Saat 00:26 |
[/IMG]
|
|
|
|
pilotcuk
Gönderim Zamanı: 06/02/2006 Saat 00:27 |
[/IMG]
|
|
|
|
saral100
Üye Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
Gönderim Zamanı: 06/02/2006 Saat 05:04 |
Üretme devam diyorsunuz.. Güzel bir çalışma olmuş.
Boş kaldığınız zamanlarda biraz pistole çalışmanızda fayda var.Dekal konusu herkezin başına gelebilecek husular..Ben beğendim. Selamlar |
|
seth
Üye Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
Gönderim Zamanı: 06/02/2006 Saat 23:05 |
Melihcim bu model çok güzel bir modeldir. Eline sağlık sende elinden geldiğince güzel işler çıkarıyorsun ama bence modeli yaparken biraz araştırma yapıp referanslar bulursan daha iyi olur. Kamuflaj renklerin doğru seçilmemiş gibi gördüm.Ayrıca senin kullandığın airbrush ı biliyorum küçük bir modelde onunla kamuflaj yapmak cesaret işi bence.İlk zamanlarımda bende kullandım ama hiç kamuflaj çalışmaya cesaret edemedim onunla.Paternlerin onunla yapılabilecek en iyi çalışma olmuş diyebilirim.
Decalları nasıl kullanman gerekeceğini ve modeli decal aşamasına nasıl hazırlayacağını biraz araştırmalısın.Seninde bildiğin gibi gerçek uçakta o işaretlerin kenarlarında ben buraya sonradan kondum diye bağıracak fazlalıklar yoktur.Bu benimde ilk zamanlarda yaptığım hataydı.Yanlış anlama hala çıkıyor ama bu kadar değil. Sonuç çalışma güzel olmuş daha güzel olması senin elinde. Kolay gelsin. Eskişehir'e selamlar. |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |