Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: Import Garage (dioarma) | |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
bmw_m5
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11/11/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 207 |
Konu: Import Garage (dioarma) Gönderim Zamanı: 04/02/2006 Saat 08:25 |
sivil araç içerdiğinden buraya ekledim topiği.. eğer dioramalar kategorisinde olması gerekiyorsa taşınabilir.
Fujimi garage. + Tamiya 1/24 RX-7 efini + 1/24 Ralli mechanics + Tower hobbies garage tools + çöpten parçalar.. hepsini bir araya getirince bu çıktı ortaya. ben bu garajı geçen yıl singapurdan almıştım ama hiç açıp bakmadım. meğer sırf garajmış.. alet edevat vardır dedimdi.. yokmuş. neyse efm,sonra baktım ebayde falan da yok tools seti.. tower hobbies den sipariş verirken bi baktım bi kaç parça garaj tools var .. hemen aldık tabi. eldekileride bi canlandırdık..mesela bej koltuk aslında lamborghini koltuğu. sıra geldi arabaya. 0.km kit koydum ama konsepte uymadı. bende eski bi rx7 yi revize(mundar ) ederek abuk sabuk bi araba yaptım. Ben beğendim valla..siz ne düşünürsünüz? stok resimlerinden anlaşılacağı üzere arkadaşlar, bu sefer honkkongdan tamamını aldım.garage + tools. bakalım onu nasıl bi hale getircez.. garaj kiti gerek renk gerekse dizayn olarak klasik amerikan kokuyor.. belki bi 57'corvette olabilir. |
|
BMW-freude am fahren
|
|
bmw_m5
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11/11/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 207 |
Gönderim Zamanı: 04/02/2006 Saat 08:26 |
ve belkide yarışmaya kadar hazır olur.. |
|
BMW-freude am fahren
|
|
roadrunner
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 505 |
Gönderim Zamanı: 04/02/2006 Saat 08:50 |
şahane gözüküyor harika...tip de kucaklamış radyatörü süper...alevler decal...??
|
|
Long Live Rock & Roll
|
|
Ares
Admin Group Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
Gönderim Zamanı: 04/02/2006 Saat 09:08 |
Aksesuarlar super, laptop vs, bu setin kodu markası filanı var mıdır?
|
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
Korkut
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
Gönderim Zamanı: 04/02/2006 Saat 09:15 |
Adamların kıyafetleri uygunsuz.. Bu kadar pırıl pırıl bir atölyeye ceket-kravat ile gelmeleri gerekirdi..
Tamirhane ilk gün bile bu kadar temiz olmaz, benden söylemesi... Kırmızı T-shirt'ten kola kaçan boyayı tımar etmek lazım, aletlere de biraz kablo beslemesi olsa iyi olur. Laptop ekrandan gördüğüm kadarı ile diagnostik için, dolayısıyla bağlantı kabloları ister. Bidon kapaklarının sadece üstlerini beyaz boyamışsın ama o kapakların kenarları da var Mavi kompresörün arkasından dolaşan hortum çok uzun süre havada gitmiş. Kompresör kaidesinden az sonra yere kavuşması gerekir. Lamborghini koltuğun kaidesini daha sonra boyayacağından eminim. Biraz scratch'e girecek ama duvarlarda priz ve elektrik anahtarları ister. Şimdi "e hiç mi beğenmedin?" diyeceksin, aslında gayet te beğendim ama daha iyi için detaylar, detaylar... Anladığım kadarı ile zaten henüz yarım bu diorama. Hep beraber eklentileri izlemeyi bekleriz... |
|
USS Enterprise
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 730 |
Gönderim Zamanı: 04/02/2006 Saat 09:33 |
Erse Bey,
Sende fazla varsa su garage ve garage tools setlerinden birer adet bize, he? Olmaz mi? Ben bulamadim yahu |
|
bmw_m5
Gönderim Zamanı: 04/02/2006 Saat 09:44 |
saol korkut abi tam dedim emin çölaşan hesabi verdi gidiyo ama yok.. saol..aklıma yazdım.. hergün artan parçalarla ekliyorum bişiler.. ilk başta arabayı değiştiricem.. malum mekan temiz,arabada biraz janjanlı olsun..
sonaycım alevler decal.revel cadillac escalade den kalma.. ama facia işte.escaladenin yanlar düz ya bu arabada kıvrımlı olunca decal tam oturmadı yüzeye ve ilk kez decal softener kullandım.. eritti biras.. bide üstüne ts-13 ün pearl olanını attık.. iyice çatladı.. ama bitane daha var o decalden.. bidahakine kısmet bakalım ne olcak.. |
|
BMW-freude am fahren
|
|
Korkut
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
Gönderim Zamanı: 04/02/2006 Saat 09:53 |
Orjinalini yazan: bmw_m5
...tam dedim emin çölaşan hesabi verdi gidiyo... Göz görünce akla başka fikirler gelir; istersen benim kaportacıya biraz göz gezdir. Kaportacı ile Tuning Garage aynı şey değil ama geri planda kafanda bir konsept oluşturmaya faydası olacaktır. Link burada |
|
bmw_m5
Gönderim Zamanı: 04/02/2006 Saat 09:57 |
tayfun bey, ilginizi çektiyse; bi karıştırın. 10 günde kapıya teslim.. 10-15 kez alışveriş yaptım ve hiç sorun yaşamadım.
toplamda 100 doları geçmeyin ama. http://www.collectablediecast.com/index.asp?PageAction=VIEWP ROD&ProdID=2280 veya aklınıza gelecek ve yuhh lan bu kadarda olmas denebilecek kadar çok detay parça sipariş edebileceğiniz site..direk chicagodan 15 günde kapıya teslim.. ben gittğimde ziyaret ettim..MMM migros gibi biyer yani.tower hobbies http://www.plastic-models.com/listings/model_parts_accessori es.html |
|
BMW-freude am fahren
|
|
bmw_m5
Gönderim Zamanı: 04/02/2006 Saat 09:59 |
Orjinalini yazan: Korkut
...tam dedim emin çölaşan hesabi verdi gidiyo... Göz görünce akla başka fikirler gelir; istersen benim kaportacıya biraz göz gezdir. Kaportacı ile Tuning Garage aynı şey değil ama geri planda kafanda bir konsept oluşturmaya faydası olacaktır. Link burada bi itirafta bulunayım..foruma üye olmadan çok evvel bu tamirhaneyi nette izledikten sonra böyle bişey yapmaya karar vermiştim. süper bişi o yaa.. bu arada bu garage kiti ikitane olunca birleştiriliyomuş şimdi fark ettim kitapcığına bakarken..zaten işleri büyütmek lazım.. ne o ööle dükkan dar geldi... Düzenleyen bmw_m5 |
|
BMW-freude am fahren
|
|
Korkut
Gönderim Zamanı: 04/02/2006 Saat 10:04 |
bi itirafta bulunayım..foruma üye olmadan çok evvel bu tamirhaneyi nette izledikten sonra böyle bişey yapmaya karar vermiştim. süper bişi o yaa.. İltifatına teşekkür ederim. Dokuz yıl olmuş yapalı, vallahi zaman uçuyor! |
|
touringstil
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03/12/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 45 |
Gönderim Zamanı: 04/02/2006 Saat 21:06 |
çok iyi
|
|
HAKAN
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
Gönderim Zamanı: 04/02/2006 Saat 21:56 |
Vallahi elimizde olmadığından mıdır nedir gözümüze bu hali bile muhteşem görünüyor.
Tabiiki bu garajı istediğin ölçüde detaylandırabilirsin.Biraz beyim jimnastiği gerek o kadar. Tam bittimediğine göre zaten üstünde daha oynama yapacaksın.Bittiğinde ise her halde tatından yenmez. Erse bey bu ziyaretler esnasında birazda biz arkadaşlarınızı düşünüp,böyle güzel şeylerden bir kaç tane fazladan alsanızda bizde üçreti mukabilinde sayenizde zevkten 4 köşe olsak olmazmı yani ? Bak hala bir BMW kiti bulamadık mesela. |
|
BUROCK
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
Gönderim Zamanı: 05/02/2006 Saat 03:30 |
Garajda icindekilerde cok guzel
Arkadaslarinda dedigim gibi uzerinde biraz daha calisarak cok daha gercekci bir hal alabilir . Yeni halini merakla bekliyoruz |
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
benbeni
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
Gönderim Zamanı: 05/02/2006 Saat 06:02 |
Çok ama çok güzel.Ellerine sağlık.
Bana göre araba garaja gayet güzel yakıştı.Korkut Abi'nin dediği detaylar eklenirse daha da güzel olur.Ama bana göre garajı kirletmesen daha iyi olur.Bu kadar ekstrem araç garajlarının fazla pis olduğunu düşünmüyorum. |
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
bmw_m5
Gönderim Zamanı: 05/02/2006 Saat 06:03 |
Orjinalini yazan: HAKAN
Bak hala bir BMW kiti bulamadık mesela. fujimi 1/24 bmw 635csi senin zaten abi.ayırdım onu sana.. ne doktorlar ne mühendisler istedide vermedim. ama avrupa yakası buluşması gerçekleşemmediği için hala bende duruyo. |
|
BMW-freude am fahren
|
|
Atilla Sülün
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 579 |
Gönderim Zamanı: 05/02/2006 Saat 07:19 |
tayfun bey, ilginizi çektiyse; bi karıştırın. 10 günde kapıya teslim.. 10-15 kez alışveriş yaptım ve hiç sorun yaşamadım. toplamda 100 doları geçmeyin ama. http://www.collectablediecast.com/index.asp?PageAction=VIEWP ROD&ProdID=2280 veya aklınıza gelecek ve yuhh lan bu kadarda olmas denebilecek kadar çok detay parça sipariş edebileceğiniz site..direk chicagodan 15 günde kapıya teslim.. ben gittğimde ziyaret ettim..MMM migros gibi biyer yani.tower hobbies http://www.plastic-models.com/listings/model_parts_accessori es.html peki zonguldak'a da gelir mi? sonra gümrükten arayıp gel al demesinler. bir de kredi kartıyla mı yapılıyor alış veriş? güvenli mi? |
|
bmw_m5
Gönderim Zamanı: 05/02/2006 Saat 10:53 |
atilla , en kötü zonguldak merkez postanesine gelir sanırım...
|
|
BMW-freude am fahren
|
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |