![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03/02/2006 Saat 04:08 |
bir kısmı birleştirilmiş ve fırça ile boyanmış olarak idris beyden aldığım kitin öncelikle yan kısımlarını temizledim. macunu yufka açar gibi silindirle ezerek iyice yassılaştırıp yaptığım tabakaları tankın yüzeylerine yapıştırıp zimmerit uygulaması yaptım ve durumu görmek için astar attım. şimdilik bu halde:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Burak Öztan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 682 |
![]() ![]() ![]() |
normalde zimmeritli değil miydi bu?
Ama bu da çok hoş olmuş elinize sağlık. |
|
![]() |
|
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() ![]() ![]() |
ben aldığımda zimmeritsizdi. zimmerit yapmak benim için kolay olduğundan ve zimmeritin kısmen dökülmüş olarak kendim yapmak istediğimden böyle oldu
![]() |
|
![]() |
|
Kesifci
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 591 |
![]() ![]() ![]() |
Macundan kastetdiğiniz çift bileşenli epoksi macun tabi.
|
|
-Ispanaktan agaç olur mu?
-Olmaz mi? |
|
![]() |
|
panzerjager
![]() ![]() ![]() |
hayır değil, seramik macunu
![]() |
|
![]() |
|
ardeth
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
![]() ![]() ![]() |
Zimmerit için uygun malzemenin ne olduğunu gördük böylece eline sağlık.
|
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
![]() |
|
freeman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
![]() ![]() ![]() |
Gec versiyon Panther G´mi yapacaksiniz??
Italeri modelinin low hullda ekstra zimmerite ihtiyaci yok bence.. Tabi sonucta zevk meselesi, ama kitten cikan plastik zimmerit isi görüyor, up hullda isler degisiyor tabi, cok kalin ve sekilsiz kitin zimmeriti, orda bir ekleme yada üretim sart gibi.. Ben orjinalini kullandim, cok kalin oldu, putty mutty kapatmaya calistim boslugu.. Kolay gelsin.. |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Bu A veya G değil D modeli.
Kitten zimmerit çıkmıyor. |
|
![]() |
|
freeman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
![]() ![]() ![]() |
Panther D ´de sürücü kapagi olmasi gerekmiyor mu??
|
|
![]() |
|
panzerjager
![]() ![]() ![]() |
açıkçası pantherin versyonları arasındaki farkları pek bilmiyorum. idris abi d diyosa d dir
![]() Düzenleyen panzerjager |
|
![]() |
|
judas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 772 |
![]() ![]() ![]() |
piyade için makinalı tufegi olmayan ve boru tipi kupolası olan panterler D modeldir.
elinize sağlık gayet iyi. t34 ün akibetini sorsam ![]() |
|
![]() |
|
freeman
![]() ![]() ![]() |
Bakiniz, polemige girmek istemiyorum, sonucta önemli olan kisisel zevklerdir ama Panther D de kesinlikle sürücü kapagi vardir..
Bu resim : Kursk yolundaki Panther D ler.. ![]() Asagidaki linktede Dragon´un Panther D si var.. http://www.ipmsdeutschland.de/Militaer/Eichendorff/Panther_A usfD_Dragon.html Neyse.. Düzenleyen freeman |
|
![]() |
|
judas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 772 |
![]() ![]() ![]() |
Siz yanlıs anlamıssınız polemiğe girmek gibi bir derdim yok.
![]() Saniyorum Burak bey bosch lambası ve surucu kapagının yerlerini sonradan acacak. Zaten resimdekilerde benim soylediklerimle örtüşüyor. Neyse?? Düzenleyen judas |
|
![]() |
|
freeman
![]() ![]() ![]() |
Evet bir yanlis anlama var gibi
![]() ![]() ![]() Düzenleyen freeman |
|
![]() |
|
panzerjager
![]() ![]() ![]() |
t34 episode 2 çok yakında
![]() |
|
![]() |
|
panzerjager
![]() ![]() ![]() |
sürücü kapağı kayıp olduğundan zimmeriti yaparken orasıda kapanmış. ben de şimddi farkettim. biyerden kapak bulursam yerine koyarım. hatırlatma için teşekkürler
![]() |
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Parça lazım olursa haber ver.
|
|
![]() |
|
panzerjager
![]() ![]() ![]() |
sürücü kapağı ve taretin arkasındaki kapak kayıp idris abi
|
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |