![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Off-Topic | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Mueve
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/09/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 581 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25/01/2006 Saat 11:22 |
Merhabalar.
e-mule adlı dosya paylaşım programında, belgeler başlığı altında yapılan aramalarda ilginç dökümanlara ulaşılabiliyor. Örneğin AH-64 Apache nin operator's manual dosyası ![]() Yada eskilerden Ferrari Gto nun, yenilerden 612 nin user's manual dosyaları. Tabii bir de Ferrari nin 2006 takvimi ![]() Video başlıklı aramalarda, Top Gear serileri (best of lar dahil), Discovery ve History channel Great planes videoları farklı referans seçeneği olabilir. |
|
![]() |
|
Ali Serhat Ünal
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 15/10/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 16 |
![]() ![]() ![]() |
Gerçekten e-mule (freeangel) süper bir program aradığım herşeyi bulabiliyorum. 1.5 senedir kullanıyorum 400'e yakın film 50 kadar belgesel indirdim.Bilgisayar 7/24 açık resmen sömürüyorum.
|
|
![]() |
|
Mueve
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/09/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 581 |
![]() ![]() ![]() |
"Aviation - Military - F16 F-16 Falcon - Film F16"
Sade fakat tüyleri diken diken eden bir video. |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |