Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Figür | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Figür |
Konu: andrea-miniatures | |
Yazar | Mesaj |
puxavida
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25/10/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 31 |
Konu: andrea-miniatures Gönderim Zamanı: 24/01/2006 Saat 22:37 |
Merhaba,
Forumu uzun süredir takip etmeme rağmen ilk mesajım şimdiye kısmetmiş. Andrea Miniatures ürünlerini ya da ona benzer ve yakın fiyattaki başka bir markayı Türkiye'de satın alabileceğim bir yer var mı? Eğer yoksa -yurtdışı alımlar konusunda deneyimsiz olduğumdan- internetten almak için hangi yabancı siteleri tavsiye edersiniz. Eklenecek gümrük ve posta giderlerini hafifletmek için ne kadarlık bir alışveriş yapmam uygun olur. Şimdiden sağolun.. |
|
zwan
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 204 |
Gönderim Zamanı: 24/01/2006 Saat 22:40 |
http://www.historexagents.com/
www.redlancers.com http://www.michtoy.com/MTSCnewSite/figures_kits_folder/histo ricalfigkits.html Bu sitelerden alışveriş yapabilirsiniz. |
|
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 24/01/2006 Saat 23:10 |
Dükkanlar bölümündeki mağazalara baktınız mı?
|
|
Jolly Roger
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
Gönderim Zamanı: 25/01/2006 Saat 03:52 |
Dükkanlar bölümündeki mağzalarda Andrea var mı?:]
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
ardeth
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1368 |
Gönderim Zamanı: 25/01/2006 Saat 04:20 |
benim bildiğim yok. Olsa iyi olurdu gerçi
|
|
Bu dünya fanidir sakyn aldanma, ma?rur olup tac-ü tahta dayanma, yedi iklim benim deyu güvenme...
|
|
puxavida
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 25/10/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 31 |
Gönderim Zamanı: 25/01/2006 Saat 06:45 |
Cevap ve linkler için teşekkür ederim.
İstanbul'da Andrea'yı bulamadım ya da rastlamadım. Ayrıca yerli sitelerde de göremedim. Bunlara dükkanlar kısmındakiler dahil. Biri getiriverse çok iyi olacak gerçekten. Bir sorum daha olacak; yurdışından sipariş vermede posta ve gümrük için ne kadar bir yük gelmekte aşağı yukarı. |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |