Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Boyalar | |
Modelsitesi Forumu : Genel : Boyalar |
Konu: elma şekeri kırmızısı?? | |
Yazar | Mesaj |
roadrunner
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 505 |
Konu: elma şekeri kırmızısı?? Gönderim Zamanı: 18/01/2006 Saat 06:16 |
elma şekeri kırmızısı arıyorum metalik olursa iyi olur böyle bir boya var mı ? nerden bulurum ?
|
|
Long Live Rock & Roll
|
|
CErginbas
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
Gönderim Zamanı: 18/01/2006 Saat 07:56 |
Elma şekeri kırmızısı şöyle oluyor: Maketi metalik renge boyadıktan sonra üzerine clear red atıyorsun. Zaten Elma şeker dediğin de şeffaf kırmızıdır. Benim bu yöntemle yapılmış 2 tane z3 vardı galeriden bakabilirsin.
Haa bunun dışında, Tamiya'nın ts serisinden italian red denen rengi hep elma şekerine benzetmişimdir o da güzel bir renk. |
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
Korkut
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
Gönderim Zamanı: 18/01/2006 Saat 08:46 |
Evet, Ceki'nin dediği gibi alüminyum üzeri şeffaf kırmızı şeklinde oluyor. Hatta çok sevimliyse "bonbon şekeri" ünvanını alıyor!
|
|
roadrunner
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 505 |
Gönderim Zamanı: 18/01/2006 Saat 09:04 |
ok çok saolun
|
|
Long Live Rock & Roll
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |