![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Sayfa 2 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18/01/2006 Saat 00:02 |
Sivile mi bassam buraya mı yoksa uçağa mı karar veremedim, keza alet aslen sivil, ama askeri kullanımda modellenmiş ve hava kuvvetlerine bağlı
![]() Neyse, güzel kit sabah başladım taze bitti, doğu cephesiymiş haliyle mütareke seneleri az bişi kirlettim. Bir sonraki adım yanına bir uçak kondurup (muhtemelen Storch) diorama haline getirmek. En kısa zamanda bir iki tane daha yapmayı planlıyorum, pek sevdim. ![]() ![]() ![]() |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
![]() |
|
kalamar
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() |
Çok, çok çok hoş olmuş teşekkürler.
|
|
![]() |
|
idris
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
![]() ![]() ![]() |
Her renginden isterük.
|
|
![]() |
|
saral100
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
![]() ![]() ![]() |
Aaaaa...ne güzel...
![]() ![]() ![]() Güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık.. Selamlar |
|
![]() |
|
Toughbeard
Moderator Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 405 |
![]() ![]() ![]() |
maşallah olum dün akşam aldık kiti yaw... Osman abinin kalbine inecek...
Ek. Gerçi o 2.5 saatte bitireceğini tahmin etmişti... Düzenleyen Toughbeard |
|
![]() |
|
pilotcuk
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
![]() ![]() ![]() |
dün akşam aldınız.azııııımm açık kallldı.höhh maşşallah diorum başka hiçç bi şi demiyorum.valla benim en hızlı yaptığım model wrc imprezam dı.bu hıza bu güzellik.aşmışsınız artık diorum.ufuk abi sizinle şu thk nın yarışmasında tanışmak istiorum .tabi diğer tüm modelcilerle de.umarım katlırsınız...
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
![]() |
|
HAKAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
![]() ![]() ![]() |
Tebrikler ares.Çok hoş olmuş.
![]() |
|
![]() |
|
BUROCK
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
![]() ![]() ![]() |
Isik hizi denmeyecek bundan boyle ufuk hizi denecek o kadarrr
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
![]() |
|
oy61
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1471 |
![]() ![]() ![]() |
Hız, performans ve kalite ellerinize sağlık.(Biraz araba reklamı gibi oldu ama
![]() |
|
Hayat bos!!!
Öyleyse epoxi ile dolduralim |
|
![]() |
|
benbeni
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
![]() ![]() ![]() |
1/24 bir araçtan farkı yok gibi gözüküyor.Tebrikler.
![]() ![]() ![]() |
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
![]() |
|
Ares
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler herkeslere
![]() Boyut hakkında bilgi olması açısından; yanındaki citroen 1/24 (Esasen Tamerin odullu 1/8ini de koymak lazım yanına tam boy sırası olur) ![]() |
|
Ares
|
![]() |
|
F-4E
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1158 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
saral100
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: F-4E
![]() ![]() ![]() +1 ![]() |
|
![]() |
|
roadrunner
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 505 |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Long Live Rock & Roll
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Hile var!
Dün 21.00 sularında hala kutusundaydı o alet gözlerimle gördüm ![]() Güzel güzel de, dioramasız boynu bükük durmuş bunun (diye gazı verir tüyerim) |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
Toughbeard
Moderator Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 405 |
![]() ![]() ![]() |
yarın sabaha da onu gösterir bitmiş halde sonra....tövbee de.....
|
|
![]() |
|
KucukEniste
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
![]() ![]() ![]() |
Hala bitirmediyse tabii... Bak mesajın üzerinden neredeyse 8 saat geçmiş, bu saate 2 uçak(şöyle C130 falan ama), 8 tank bitirir bir tane de U-bot hacamat ederdi
![]() |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
![]() |
|
Ares
![]() ![]() ![]() |
Panik olmayın citroenden sonra tatil yaptım bugun
![]() |
|
Ares
|
![]() |
|
Sayfa 2 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |