Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: revell 360 spider | |
Yazar | Mesaj |
Batur
Üye Kayıt Tarihi: 10/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 759 |
Konu: revell 360 spider Gönderim Zamanı: 14/01/2006 Saat 05:10 |
bu kitten elinde olan varsa,genel olarak kalitesini ve içinden hardtop çıkıp çıkmadığını öğrenmek istiyorum...
|
|
Tamer Özkan
Yeni Üye Sivil Araç / Gemi Grup Sorumlusu Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 432 |
Gönderim Zamanı: 14/01/2006 Saat 05:58 |
Kitten gövde çıkmadıysa Revelle bildirmen yeterli olur.Belli bir sürede yollarlar.
Tamiya 24238 Ferrari 360 daha iyidir. |
|
Batur
Gönderim Zamanı: 14/01/2006 Saat 06:51 |
tamer sen yanlış anladın galiba bende kit yok zaten,yoksa çıkar herhalde içinden gövde...ben bunu alfa'sını çöpe attığım bir arkadaşım için yapıcam,tamiyayla arasında biraz fiyat farkı var,elle tutulur bişeyse bunu yapayım dedim....bide spider ya bu,hani hardtop veriyomu revell,onu merak ettim...
|
|
benbeni
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
Gönderim Zamanı: 14/01/2006 Saat 08:45 |
Vakti zamanında yapmıştım.Öyle ahım şahım bir kit değil.Hardtop'da gelmiyor kitle beraber.Parça uyum ve montajında sorun yok ama ben biraz daha verip kesinlikle Tamiya derim.
|
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
Tamer Özkan
Yeni Üye Sivil Araç / Gemi Grup Sorumlusu Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 432 |
Gönderim Zamanı: 14/01/2006 Saat 08:57 |
Orjinalini yazan: Batur
tamer sen yanlış anladın galiba bende kit yok zaten,yoksa çıkar herhalde içinden gövde...ben bunu alfa'sını çöpe attığım bir arkadaşım için yapıcam,tamiyayla arasında biraz fiyat farkı var,elle tutulur bişeyse bunu yapayım dedim....bide spider ya bu,hani hardtop veriyomu revell,onu merak ettim... Benim aldığım revell gemi kitinde bir ağaç komple yoktu.Alman sitesine yazdım yollarız dediler 1 sene oldu |
|
Batur
Gönderim Zamanı: 14/01/2006 Saat 09:09 |
doğrudur,benim 97 corvette'inde decalleri çıkmamıştı...seninki kadar feci bir durum değil tabi ...modena içinde kararsız kaldım...hardtop'da yokmuş,ellemiyim en iyisi...
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |