![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Boyalar | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Batur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 759 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13/01/2006 Saat 20:40 |
tamiyanın TS serisini airbrusha aktarıp kullanan varmı acaba
|
|
![]() |
|
Tamer Özkan
Yeni Üye ![]() ![]() Sivil Araç / Gemi Grup Sorumlusu Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 432 |
![]() ![]() ![]() |
Var.Otomobil modilciliğinde vernik atmak istemediğim modellerde TS serisini hem kutudan hem airbrush ile kullandım.Biraz israf oluyor açıkçası
![]() Uygun kat atılınca pasta cila ile güzel parlıyor.Bazı özel renklerde sadece bu seride var .Mat seri için bence gerek yok Düzenleyen Tamer Özkan |
|
![]() |
|
benbeni
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
![]() ![]() ![]() |
İşin doğrusu kullanacağım renk eğer ts serisi olarak mevcutsa, airbrush'a hiç el sürmüyorum.
Kullanması diğer sprey boyalara nazaran biraz daha zor ama, sonuç çok daha güzel.Yalnız hiç airbrushla beraber kullanmayı denemedim.Ama zaten yeteri kadar ince bir boya olduğu için direkt olarak airbrusha aktarıp,inceltmeden kullanılabilir diye düşünüyorum.Tamer abi'de gerekli bilgileri vermiş. |
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
![]() |
|
KaanX
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 883 |
![]() ![]() ![]() |
Ben şimdiye kadar bir kere ts kullandım, onda da bir pipetin içinden airbrush'a aktarark kullandım. Gayet memnun kaldım. Airbrush ile atınca hem israf az oluyor, hem de daha düzgün oluyor boya.
Düzenleyen KaanX |
|
Yeminli modelci
|
|
![]() |
|
Batur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 759 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: KaanX
Ben şimdiye kadar bir kere ts kullandım, onda da bir pipetin içinden airbrush'a aktarark kullandım. Gayet memnun kaldım. Airbrush ile atınca hem israf az oluyor, hem de daha düzgün oluyor boya. inceltmeye gerek yok yani...airbrusha aldıktan sonra o şekilde kullandın,doğrumu... |
|
![]() |
|
KaanX
Admin Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 883 |
![]() ![]() ![]() |
Evet. Sadece bir süre köpürüyor, o köpürmenin bitmesini bekledim. Airbrush haznesini elinle tutarak ısıtırsan daha çabuk bitiyor köpürme. Sonrası normal airbrush ile boya uygulaması şeklinde.
|
|
Yeminli modelci
|
|
![]() |
|
Batur
![]() ![]() ![]() |
ok.herkese teşekkürler...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |