Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
AFV | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV |
Konu: Tiger Eskitmesi Hk. | |
Yazar | Mesaj |
tnkr
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 20/10/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 56 |
Konu: Tiger Eskitmesi Hk. Gönderim Zamanı: 09/01/2006 Saat 19:55 |
Arkadaşlar Sonunda TAMIYE/Tiger Tamamladım gıcır gıcır oldu. yalnız sıfır kilometre tiger'ı ağır hasarlı biraz çamura batıp çıkmış, yol yorgunu şeklinde bir eskitme düşünüyorum. Bu konuda daha yeniyim resimlerini çektim. ama gösteremiyorum.çünkü foruma resim gönderilmesi nasıl oluyor bilmiyorum. Bu konudada Site yönetiminin Yardımcı olmasını istiyorum.
Şimdiden Teşekkürler.. |
|
carlgustav
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12/01/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1190 |
Gönderim Zamanı: 09/01/2006 Saat 20:19 |
tnkr bey;
Sizden ricamız, foruma mesaj yollarken mümkün olduğunca konusu altına yazmanızdır. Misal olarak şu an bu mesaj "Bilim Kurgu" başlıklarının altına yazılmış. Admin/Mod arkadaşlar yerini değiştirecektir. Bir de şu linkleri incelemenizi tavsiye ederim: Askeri Kara Aracı Tuzlama Temel Yıkama ve Kurufırçalamalı Humber MkII Yağlı Boyalarla noktalı terebentinli tank eskitmeli Panzer IV F1 Forumda foto yükleme konusu Başka sorularınız da olursa, yardımcı olmaya çalışırız. |
|
A critic, is a legless man who teaches running.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |