Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Haberler | |
Modelsitesi Forumu : Duyuru ve Uyarılar : Haberler |
Konu: USS ENterprise Ankaradan bildiriyor!!! | |
Yazar | Mesaj |
USS Enterprise
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 730 |
Konu: USS ENterprise Ankaradan bildiriyor!!! Gönderim Zamanı: 08/01/2006 Saat 04:58 |
Bir aile ziyareti icin geldigim Ankara'da yine rahat duramayip bir Hobbytime ve bir de Burak Cinar Tesisleri ziyareti gerceklestirdim..
Bu mesaji da Levent Basara ve Burak Cinar ile takilmakta oldugumuz bir sirada yaziyorum zaten... Gelmisken Korkut Abimiz'i de arayip, halini hatirini sorduk, ameliyatin iyi gectigini ve durumunun iyi oldugunu ogrenip mutlu olduk.. Iyi Bayramlar herkeşe.. |
|
BUROCK
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
Gönderim Zamanı: 08/01/2006 Saat 10:19 |
Tesekkur ederiz iyi bayramlar iyi gezmeler
|
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
Korkut
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
Gönderim Zamanı: 08/01/2006 Saat 19:37 |
Ben de çok mutlu oldum, tüm geçmiş olsunlar için de buradan herkese çok teşekkür ediyorum.
Masabaşına oturup iyi kötü birşeyler yaparım diyordum ama kazın ayağı pek öyle değil, yarım saat filan oturunca canım acımaya başlıyor ve yatmam gerekiyor. Neyse, elbet düzeliriz! |
|
panzerjager
Üye Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
Gönderim Zamanı: 09/01/2006 Saat 00:35 |
çok çok geçmiş olsun korkut bey
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |