![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Off-Topic | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
Mueve
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/09/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 581 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04/01/2006 Saat 21:46 |
Herkese merhaba.
Malum yeniyıl, hediye ettik, aldık ![]() Sağolsun arkadaşlar, modelciliğe yeniden başlamam sebebiyle, bir kaç model hediye ettiler. Hediye edilen modeller benim zevkimden çok kendi ilgi alanları doğrultusunda oldu tabii ![]() ![]() Ama hepsi güzel, hepsini sevdim. Hata sıraya konabilecekleri de almışlar. Henüz airbrush ım olmadığından "heller la sirene" hariç, diğerlerine dokunmuyorum. Airbrush ı İstanbul a geldiğimde almak istediğimden biraz daha bekleyecekler. Sizlere sormak istediğim; tarafıma hediye edilen modellerin herhangi sorunları, hataları olup olmadığı. (çok farklı alanlar ama... ![]() 1- Academy 1/48 AH-64D Longbow (2125) 2- Tamiya 1/35 M151A2 (35125) 3- Nucle/Academy 1/30 Hydralisk (02) 4- Çok daha önce hediye aldığım, muhakkak yapacağım ama sormak gerekir diye düşündüğüm; Tamiya 1/20 Ferrari F2001 (20052) Herkese teşekkürler. |
|
![]() |
|
saral100
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
![]() ![]() ![]() |
İyi modellerdir endişeye mahal yok..
![]() |
|
![]() |
|
Mueve
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/09/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 581 |
![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |