Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
AFV | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV |
Konu: imalat portföyüm | |
Yazar | Mesaj |
VEDAT
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15/11/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 49 |
Konu: imalat portföyüm Gönderim Zamanı: 03/01/2006 Saat 00:57 |
merhabalar ,
uzun bir süre yeni başlayan çömez sorularımla sizleri meşgul ettim biliyorsunuz. istedim ki verdiğiniz bilgilerin boşa gitmediğini ve nerelerde kullanıldığını bilin. ilk yaptığım model bayağı deneme tahtası oldu sayılır ama ben pek üzerinde durmadım.sonuçta sizlerden ve siteden öğrendiğim bazı tekniklerin ne tür sonuçlar doğuracağını gördüm ve tabii ki sonraki maketlerde de yeni tecrübeler kazanacağım.german panther-tamiya 1/35 ikinci maketim trumpeter chinese t85 main battle tank. üçüncü maketim revell schnellboot s-100 bunların üçünün de imalatı bitti. son yaptığım iki maket çok hoşuma gitti.(tabii sizlerin yaptıklarının yanında mütevazi kalsalar da) bugünlerde de elimdeki tamiya merkava-1 ve trumpeter as-90 howitzer den birine başlayacağım. yaptığım maketlerin fotolarını da bir arkadaş yardımcı olursa sizlerin beğenilerine en kısa zamanda sunacağım. bu arada hepinizin yeni yılını kutlar hep beraber daha nice mutlu,huzurlu ve sağlıklı yıllara ermenizi dilerim herkese kolay gelsin. selamlar , sevgiler , saygılar... |
|
saral100
Üye Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
Gönderim Zamanı: 03/01/2006 Saat 01:16 |
En kısa zamanda fotolarını gönderin bir bakalım.Kolay gelsin.
Selamlar |
|
F-4E
Üye Kayıt Tarihi: 11/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1158 |
Gönderim Zamanı: 03/01/2006 Saat 05:00 |
sevgili Vedat kardeşim,sen yeterki yap....üret....resimlerini buraya koy...gerisini hiç düşünme....hepimiz aynı yollardan geçtik...dozunu kaçıran eleştiriler olacaktır.....hiç merak etme....bunları kulak arkası yap.....gerekli cevapları zaten moderatörlerimiz verecektir.....Saral kardeşimiz ne diyo...yolla....bu kadar basit....kendine iyi bak....sanada mutlu,huzurlu,sağlıklı yıllar diliyoruz
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |