Aktif KonularAktif Konular  Forum Üyelerini GösterÜye Listesi  TakvimTakvim  Forumu AraArama  YardımYardım
  Kayıt OlKayıt Ol  GirişGiriş
AFV
 Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV
Mesaj icon Konu: imalat portföyüm Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
VEDAT
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 49
Alıntı VEDAT Cevaplabullet Konu: imalat portföyüm
    Gönderim Zamanı: 03/01/2006 Saat 00:57
merhabalar ,

uzun bir süre yeni başlayan çömez sorularımla sizleri meşgul ettim biliyorsunuz.

istedim ki verdiğiniz bilgilerin boşa gitmediğini ve nerelerde kullanıldığını bilin.

ilk yaptığım model bayağı deneme tahtası oldu sayılır ama ben pek üzerinde durmadım.sonuçta sizlerden ve siteden öğrendiğim bazı tekniklerin ne tür sonuçlar doğuracağını gördüm ve tabii ki sonraki maketlerde de yeni tecrübeler kazanacağım.german panther-tamiya 1/35

ikinci maketim trumpeter chinese t85 main battle tank.
üçüncü maketim revell schnellboot s-100

bunların üçünün de imalatı bitti. son yaptığım iki maket çok hoşuma gitti.(tabii sizlerin yaptıklarının yanında mütevazi kalsalar da)

bugünlerde de elimdeki tamiya merkava-1 ve trumpeter as-90 howitzer den birine başlayacağım.

yaptığım maketlerin fotolarını da bir arkadaş yardımcı olursa sizlerin beğenilerine en kısa zamanda sunacağım.

bu arada hepinizin yeni yılını kutlar hep beraber daha nice mutlu,huzurlu ve sağlıklı yıllara ermenizi dilerim

herkese kolay gelsin.

selamlar , sevgiler , saygılar...
IP
saral100
Üye
Üye

Gönderilenler: 1029
Alıntı saral100 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03/01/2006 Saat 01:16
En kısa zamanda fotolarını gönderin bir bakalım.Kolay gelsin.
Selamlar
IP
F-4E
Üye
Üye

Gönderilenler: 1158
Alıntı F-4E Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03/01/2006 Saat 05:00
sevgili Vedat kardeşim,sen yeterki yap....üret....resimlerini buraya koy...gerisini hiç düşünme....hepimiz aynı yollardan geçtik...dozunu kaçıran eleştiriler olacaktır.....hiç merak etme....bunları kulak arkası yap.....gerekli cevapları zaten moderatörlerimiz verecektir.....Saral kardeşimiz ne diyo...yolla....bu kadar basit....kendine iyi bak....sanada mutlu,huzurlu,sağlıklı yıllar diliyoruz
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums version 8.04
Copyright ©2001-2006 Web Wiz Guide