Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Uçaklar | |
Modelsitesi Forumu : Uzaktan Kumandalı Modeller : Uçaklar |
Konu: yardım | |
Yazar | Mesaj |
mitos
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 31/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Konu: yardım Gönderim Zamanı: 31/12/2005 Saat 04:16 |
merhabalar..ben iş eğitimi öğretmeniyim çocuklara en ekonomik şekilde uçabilen(planör)uçak yaptırmak istiyorum nerden ve ne şekilde temin edebilirim???
|
|
Rahmi K.
Admin Group + + + Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1212 |
Gönderim Zamanı: 31/12/2005 Saat 04:41 |
Merhabalar,
Türk Hava Kurumu'nun çok uygun fiyatlı planör ve lastik motorlu uçak kitleri var. Şartları bilmiyorum ancak bu planörler için sınıflar uygun olmayabilir. Daha küçük olan lastik motorlu uçaklar olabilir sanki. Yine de çalışma şartlarınızı ve ortalama bütçeyi belirtirseniz daha iyi öneriler gelecektir. |
|
gkalay
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 17 |
Gönderim Zamanı: 08/01/2006 Saat 08:37 |
Merhaba Mitos,
Serbest uçuş modelleri konusunda en iyi yardımı ; www.modelci.net/forum sitesinden ve yeni açılan; www.istanbulmodel.com adreslerinden öğrenebilirsiniz. bol modelli günler dilerim. |
|
Rüzgar kanatlılar,bol Modelli günler diler.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |