Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
AFV | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV |
Konu: 1/35 Tiger I (erken model) ve Tiger II | |
Yazar | Mesaj |
panzerbir
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Konu: 1/35 Tiger I (erken model) ve Tiger II Gönderim Zamanı: 24/12/2005 Saat 03:33 |
fotoğraf yapıştırma tiyosu ve iltifatlar için teşekkürler
küçük bir güncelleme daha yaptım ve fotoğraflardan bir tanesi yapıştırmaya çalıştım. eğer yine becerememişsem sayfayı ziyaret ederseniz sevinirim: http://panzercolorwb.blogspot.com www.panzercolor.com'dan da ulaşabilirsiniz... hafta başıda PlusModel'e ait küçük bir diorama çalışmasının başlangıç fotoğraflarını yapıştıracağım herkese iyi maketler, murat DSCN1181.jpg"> Düzenleyen panzerbir |
|
judas
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 772 |
Gönderim Zamanı: 24/12/2005 Saat 04:20 |
Ailecek yaptıgınız maketlerin takipçisiyiz.Ellerinize saglık, maskol tekniğini denemeliyim bir ara..
Tiger ve t34 ün bitmiş hallerini sabırsızlıkla bekliyorum... |
|
feed the troll
|
|
Captainairbus
Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: Antarctica Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 701 |
Gönderim Zamanı: 25/12/2005 Saat 18:33 |
Özellikle T-34 göze çok güzel görünüyor sevdiğimdenmi dir nedir. İyi gidiyor kolay gelsin.
Foto yapıştırmak oldukça kolay. Şu günlük tuttuğunuz sayfadaki fotonun linkini kopyalayın ve bizim forumdaki renk kutucuğunun hemen altındaki fotoğraf makine resmine tıklayın açılan pencereye yapıştırın. Hepsi bu. |
|
ex copilot.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |