![]()  | 
     Aktif Konular   Üye Listesi   Takvim   Arama   | 

|    | 

| Sivil Araçlar | |
|   | 
       | 

| Yazar | Mesaj | 
| 

Korkut
    Yeni Üye  

Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409  | 
  ![]()   Konu: BMW 2002 - Ali SipahiGönderim Zamanı: 21/12/2005 Saat 20:16  | 

| 

Haydi gözümüz aydın! Kiti bulup aldım, biraz tuzlu oldu ama bitince tatlı olur inşallah! Artık ne zaman gelirse ellemeye başlarım...

Rahmetli Ali Sipahi'nin oğlu Emin Ali Sipahi ile temas kurdum; sağolsun, otomobile ait fotoğrafları bana iletecek.. Bu arada eşim "bana bu yılbaşı hediyesini aldığı" için pek mutlu oldu!  
    | 
 |
      |  
 |
| 

crow
    Yeni Üye  

Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 583  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 21/12/2005 Saat 20:23 | 

| 

gözün aydın korkut abi.

| 
 |
| 

www.crowmodelcars.com

| 
 |
      |  
 |
| 

Typhoon
    Yeni Üye  
   Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 374  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 21/12/2005 Saat 20:42 | 

| 

Hayırlı olsun abi, çok sevindim. Eşinize de tüm modelci eşlerine örnek olduğu için teşekkür ederim.   

| 
 |
      |  
 |
| 

BUROCK
    Üye  

Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 21/12/2005 Saat 21:04 | 

| 

Hayirli olsun ozellikle ralli araci ve Turkiye'den olacagi icin seviniyorum.Merakla bekliyoruz   

| 
 |
| 

Burak BALKIR

..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !!  | 
 |
      |  
 |
| 

HAKAN
    Üye  

Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 21/12/2005 Saat 23:25 | 

| 

Her iki tarafıda kutlarım.Kolay gelsin  

| 
 |
      |  
 |
| 

benbeni
    Yeni Üye  

Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554  | 
  ![]()   Gönderim Zamanı: 22/12/2005 Saat 02:05 | 

| 

Orjinalini yazan: Typhoon  
Hayırlı olsun abi, çok sevindim. Eşinize de tüm modelci eşlerine örnek olduğu için teşekkür ederim. ![]() +1 Tayfun abi olayı özetlemiş.Kolay gelsin.  | 
 |
| 

Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu

| 
 |
      |  
 |
     | 
 ||

Forum Atla  | 
   Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma  | 
 |