Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
AFV | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV |
Konu: tembel işi maket | |
Yazar | Mesaj |
hudaverdi
Üye Kayıt Tarihi: 01/10/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 337 |
Konu: tembel işi maket Gönderim Zamanı: 15/12/2005 Saat 09:04 |
oh bee,kokpit yok,kabin yok,kanopi yok,inişl takımı yok,kanat ypk,kuyruk yok,o yok,bu yok...maket budur(ama tembel adamın maketi budur)
bir önceki h-19 modelimde beni hüsrana uğratınca kriz geçirdim,dellendim,makete tövbe edip etmemek arasında kaldım,gittim piyasadaki en ucuz ve yapılması en kolay afv yi aldım,cuma gecesi tv karşısında başladım,cumartesi tv karşısında bitirdim.... tamiya nın benden daha ihtiyar(1971)kalıplarından bir model.eskiliğine rağmen oldukca sorunsuz ve basit.hiç bir yerinde detay ve aksesuar denemeyip kutudan çıktığı gibi yapılabiliyor.wash,yıkama-yağlama-eskitme-pütürleme-vs vs yapmadan 3-5 parça decalini yapıştırıp,mat vernikle korumaya alıp bitirmeyi düşünüyorum.(tembellik krizim yine başladı,2 akşamdır bi decal yapıştıramadım:))) ha?ne?eksoz a biras pas,farlara biraz cam efektimi verseydim?geçiniz efendim,geçiniz,uğraşamam,darısı sonraki modellerimin başına. Foto 1 Foto 2 Foto 3 Not: Fotolar, 100kb'den büyük oldukları için, linke çevrilmiştir. Düzenleyen carlgustav |
|
hudaverdi
Gönderim Zamanı: 15/12/2005 Saat 09:05 |
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 15/12/2005 Saat 09:46 |
İnsan yoldan çıkmaya görsün.
Bakın ne hale gelinebiliyor . |
|
hudaverdi
Gönderim Zamanı: 15/12/2005 Saat 10:01 |
Hımm,iltifat galiba bu söz.tembel adamın yoldan çıkmışı yarım yamalak da olsa maket yapan adam oluyo galiba...(laf aramızda bu maket yapma işi hoşuma gitmeye başladı)
|
|
idris
Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3861 |
Gönderim Zamanı: 15/12/2005 Saat 10:07 |
Muhahahah
...(laf aramızda bu maket yapma işi hoşuma gitmeye başladı) Bu sonuncusu harika idi. |
|
Korkut
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
Gönderim Zamanı: 15/12/2005 Saat 10:09 |
Tembel işi bu değil...
Tembel işi parayı bastırıp diecast almaktır! Yani bir modelci ne kadar tembel olacağım derse desin yine de birşeyler yapıyor.. Can çıkar huy çıkmaz demişler! |
|
KaanX
Admin Group Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 883 |
Gönderim Zamanı: 15/12/2005 Saat 19:29 |
Orjinalini yazan: Korkut
Tembel işi bu değil... Tembel işi parayı bastırıp diecast almaktır! Sonuçta o parayı kazanmak için de çalışılıyor. En güzeli baba parası yemek ya da sayısal loto ile die-cast almak. |
|
Yeminli modelci
|
|
Korkut
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
Gönderim Zamanı: 15/12/2005 Saat 20:17 |
Orjinalini yazan: KaanX
En güzeli baba parası yemek ya da sayısal loto ile die-cast almak. Display'lerin altına "babam sağolsun" yazmak kaydıyla ama! |
|
heydrich
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
Gönderim Zamanı: 15/12/2005 Saat 21:55 |
hehe , şu an yaptığım Kit bu...aslında ben bu Modeli 2. defa yapıyorum.Bilmiyorum , ama çok seviyorum bu Modeli.
Gerçi benimki Kar Kamuflajlı ve yıpranmışından olacak.Maket'e yeni başlayanlar için ideal bir Model'dir.Hiç değilse ilk aşamada çapak temizlemesini öğretiyor... Düzenleyen heydrich |
|
vileda'dan isin kilici olurmu
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |