Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: team taksi | |
<< Önceki Sayfa 7 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
crow
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 583 |
Gönderim Zamanı: 03/03/2006 Saat 02:15 |
|
|
www.crowmodelcars.com
|
|
BUROCK
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
Gönderim Zamanı: 03/03/2006 Saat 02:22 |
Ellerine saglik harika bir calisma oldu.
Dekaller son derece basarili boya ve vernikte cok iyi olmus. |
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
volkan
Üye Kayıt Tarihi: 24/10/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 442 |
Gönderim Zamanı: 03/03/2006 Saat 02:24 |
Yavuz Bey elinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş.
Şimdi anlaşılıyor neden büyük şehirlerde taksiciler trafik kuralları yokmuş gibi davranıyor, hepsi bu ralli takımına bağlı hissediyorlar kendilerini demek ki.. Ufak bir soru, aracın tavanında, üzerinde Taksi logosu bulunan ve öne doğru bakan çıkıntılı yüzeyin fonksiyonu nedir acaba? Referanslarda yok gibi duruyor. |
|
Sevgi ve Saygylarymla,
volkan. |
|
crow
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 583 |
Gönderim Zamanı: 03/03/2006 Saat 02:25 |
Orjinalini yazan: BUROCK
Ellerine saglik harika bir calisma oldu. Dekaller son derece basarili boya ve vernikte cok iyi olmus. teşekkürler burak'cım |
|
www.crowmodelcars.com
|
|
VoGi
Üye Kayıt Tarihi: 19/12/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 193 |
Gönderim Zamanı: 03/03/2006 Saat 02:27 |
Şahane..Mükemmel..Çok iyi olmuş... :) Elinize sağlık..Kitin markası nedir acaba??
Düzenleyen VoGi |
|
Bombs Away!!!
|
|
roadrunner
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 505 |
Gönderim Zamanı: 03/03/2006 Saat 02:37 |
Orjinalini yazan: BUROCK +1 kelime yok harika olmuş Yavuz abi ellerine sağlık
Ellerine saglik harika bir calisma oldu. Dekaller son derece basarili boya ve vernikte cok iyi olmus. |
|
Long Live Rock & Roll
|
|
crow
Gönderim Zamanı: 03/03/2006 Saat 02:39 |
Orjinalini yazan: volkan
Yavuz Bey elinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş. Şimdi anlaşılıyor neden büyük şehirlerde taksiciler trafik kuralları yokmuş gibi davranıyor, hepsi bu ralli takımına bağlı hissediyorlar kendilerini demek ki.. Ufak bir soru, aracın tavanında, üzerinde Taksi logosu bulunan ve öne doğru bakan çıkıntılı yüzeyin fonksiyonu nedir acaba? Referanslarda yok gibi duruyor. volkan bey teşekkürler hava giriş ünitesi olarak biliyorum yanlışım varsa düzeltir arkadaşlar referans fotolarına bakılırsa daha çok detayın eksik yada fazla oldugu görünür kendimce bir benzeri yaratmaktı başka referans fotolarda var ama hepsi faklı farklı sponsorlar katılmış yarışlara ait bir ara onlarıda basarım ayrıca resimi keserken o detayda ucmuş oradan orjin fotoda budur tekrar teşekkürler. |
|
www.crowmodelcars.com
|
|
crow
Gönderim Zamanı: 03/03/2006 Saat 02:44 |
Orjinalini yazan: VoGi
Şahane..Mükemmel..Çok iyi olmuş... :) Elinize sağlık..Kitin markası nedir acaba?? teşekkürler volkan kit tamiya evolution 5 |
|
www.crowmodelcars.com
|
|
crow
Gönderim Zamanı: 03/03/2006 Saat 02:45 |
Orjinalini yazan: roadrunner
Orjinalini yazan: BUROCK +1 kelime yok harika olmuş Yavuz abi ellerine sağlıkEllerine saglik harika bir calisma oldu. Dekaller son derece basarili boya ve vernikte cok iyi olmus. teşekkürler Sonay kardeş görüşmek üzere |
|
www.crowmodelcars.com
|
|
Typhoon
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 374 |
Gönderim Zamanı: 03/03/2006 Saat 03:01 |
Orjinalini yazan: volkan
Şimdi anlaşılıyor neden büyük şehirlerde taksiciler trafik kuralları yokmuş gibi davranıyor, hepsi bu ralli takımına bağlı hissediyorlar kendilerini demek ki... Volkan Bey keşke tüm taksiciler ralli takımlarına bağlı olsa. Ralliciler (en azından profesyonel olanlar) gerçek anlamda atletlerdir ve sanılanın aksine; gözükaralıkla, delilikle alakaları yoktur. Ralli belkide kuralları en disiplinli, en zorlu spordur. Gene kimilerinin düşündüğü gibi ralli hızlı arabaya oturup gaza basmaktan ibaret değildir. Korsika rallisi gibi sprint bir yarışta 40.000 kez vites değiştirilir. Hiç bir spor dalı yoktur ki 3 gün içinde bu kadar fiziksel ve zihinsel aktiviteyi barındırsın. (Lütfen yanlış anlaşılmasın bunlar ne modelcilikle alakalı, ne de Volkan beye tepki olsun diye yazıyorum. Motorsporlarıyla ilgili yanlış bilgilendirmelere, özellikle medyanın yalan/yanlış haberlerine çok tepkiliyim; bari burada arkadaşlara doğru bilgiler ulaşsın istedim) Orjinalini yazan: volkan
Ufak bir soru, aracın tavanında, üzerinde Taksi logosu bulunan ve öne doğru bakan çıkıntılı yüzeyin fonksiyonu nedir acaba? Referanslarda yok gibi duruyor... Yavuz doğrusunu söylemiş. O parça bazı yarışlarda içerisi dayanılmaz sıcaklıklara erişen ve ağırlık+güç kaybı kaygılarından ötürü klima tesisatı sökülen araçlarda pilota ve co-pilota az da olsa temiz ve serin hava iletmek için kullanılır. Referans fotoları (özellikle WRC'lerde) çok bağlayıcı değildir. Etaptan etaba bile aracın üzerindeki parçalar, ekipmanlar değişiklik gösterebilir. Hele ki tam sezon kovalayan bir arabanın tamponlarından - kanadına, şanzumanından yüksekliğine kadar herşeyi değişir dolayısıyla özellikle WRC'leri yorumlarken referans fotolarından çok mantık hatalarına bakmak (dekallerinde tour-de-corse yazan bir arabada toprak lastikleri olması gibi) daha doğru sonuçlar verir. |
|
touringstil
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03/12/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 45 |
Gönderim Zamanı: 03/03/2006 Saat 03:47 |
mükemmel olmuş elinize sağlık.süper
|
|
volkan
Üye Kayıt Tarihi: 24/10/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 442 |
Gönderim Zamanı: 03/03/2006 Saat 04:58 |
Tayfun Bey gayet güzel belirtmişsiniz gerçi ama ben yinede söyleyeyim, aman ufak esprim yanlış anlaşılmasın. Ralli sporu pek tabi ki çok disiplinli ve ciddi bir motor yarışıdır. Çok ciddi fiziksel çabaya, güce ve çelik gibi iradeye sahip olunması gerektiğini de düşünüyorum. Ben sadece "Taksi Team" takım adının zihnimde canlandırdığı espiriyi paylaşmıştım. Malumunuz İstanbul trafiğinde taksi, minibüs vbg. araçlardan muzdarip oluyoruz. Sorsak kendilerini rallici sayarlar belki de, halbuki hepimiz biliyoruz ki kural tanımamakla ralliciliğin alakası yoktur.
|
|
Sevgi ve Saygylarymla,
volkan. |
|
CErginbas
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
Gönderim Zamanı: 03/03/2006 Saat 19:32 |
Yavuz abi, Şahane bir çalışma oldu. Fikir süper, decaller süper, boya işi süper. Bir de fotoshopta çizdiğin o decalleri, arabaya cuk oturacak boyutlarda nasıl yazdırıyorsun, o oranlamayı nasıl yapıyorsun, şaşkınlıkla izliyorum. Eline sağlık.
|
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
crow
Gönderim Zamanı: 03/03/2006 Saat 20:41 |
Orjinalini yazan: CErginbas
Yavuz abi, Şahane bir çalışma oldu. Fikir süper, decaller süper, boya işi süper. Bir de fotoshopta çizdiğin o decalleri, arabaya cuk oturacak boyutlarda nasıl yazdırıyorsun, o oranlamayı nasıl yapıyorsun, şaşkınlıkla izliyorum. Eline sağlık. teşekkürler Ceki decal çalışmaları çok kolay gecmiyor oranlamalar konusunda orjinal decal boyutlarını referans alıyorum normal çıkış alıp demo yapıyorum daha sonra decaldende bir demo basıp finale öyle başlıyorum yani garanti artı garanti ama aldıgım keyif anlatılmaz çalışmalarımın finalini hafta sonuna denk getirmeye çalıyorum malum keyif artıkca alkol tüketimi fazla oluyor bu hafta sonu eksikler tamamlanıp keyif artacak selamlar. |
|
www.crowmodelcars.com
|
|
HAKAN
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
Gönderim Zamanı: 03/03/2006 Saat 21:45 |
Kardeşim süper diyorum başkada bir şey demiyorum.Zaten denecek bişide yok.
Perfecto. |
|
benbeni
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
Gönderim Zamanı: 04/03/2006 Saat 03:30 |
Tek kelimeyle harika
|
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
teomanK
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 15/01/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 277 |
Gönderim Zamanı: 04/03/2006 Saat 05:21 |
Sayın Yavuz bey,gerçekten özenilecek bir çalışma yapmışsınız. İnsanın canı çekiyor bu tür modeller yapmaya, böyle güzel çalışmayı görünce etkilenmemek elde değil. Harika çalışmanızı, bize zevkle izlettiğinizden dolayı çok teşekkürler.
Büyük emek harcıyarak otaya çıkardığınız bu modeliniz için elnize sağlık. İyi çalışmalar dileklerimle,saygılar sunarım. |
|
HAKAN
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
Gönderim Zamanı: 04/03/2006 Saat 05:39 |
Harbiden Rally Art'tan daha fena duruyor.
Tekrar tebrikler kardeşim. |
|
<< Önceki Sayfa 7 Sonraki >> |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |