Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
AFV | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV |
Konu: ICM Bergepanther | |
<< Önceki Sayfa 6 |
Yazar | Mesaj |
oruç reis
Üye Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
Gönderim Zamanı: 23/03/2008 Saat 00:02 |
Özgür bey lokum lokum olmu? verinde ?unu ben bir yiyim....?aka bir yana çok be?endim ve elinizdende bu güzel ?aheser çykty?y içinde sevindim.
|
|
Bolu-Angara'ly Modelci
|
|
KFKF
Üye Kayıt Tarihi: 26/08/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 378 |
Gönderim Zamanı: 23/03/2008 Saat 18:37 |
Merhaba,
Çok güzel bir çaly?ma olmu?. Darysy benim ba?ymyza. ?irin kyzynyzyn foto?rafyndaki arka plandaki kutulary görünce, daha çok çaly?ma olacak gibime geliyor. |
|
Koray Fenman
|
|
limon
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 28/03/2008 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
Gönderim Zamanı: 28/03/2008 Saat 15:38 |
siteye yeni üye oldum.kyzynyz için çok geçmi? olsun.
|
|
Atilla Güç
Üye Kayıt Tarihi: 30/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 193 |
Gönderim Zamanı: 28/03/2008 Saat 15:52 |
Orjinalini yazan: Metin TÜRKO?LU
Gözüme takylan tek yer, sa? paletin ön tarafy yol tekerinden biraz yukaryda kalmy?, fazla gergin gibi(sondan bir önceki resimdeki açy itibary ile söylüyorum). Sevgili Metin gerçek duru? bu ?ekilde ama. Aslynda ön kysym yol tekerlerine yapy?tyrylyrsa gerçekçilikten uzakla?ylmy? olur. Üzerime vazife de?il ama bir selam edeyim ayny zamanda dedim :) Saygylar sevgiler. |
|
<< Önceki Sayfa 6 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |