Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: Ferrari F-2005 Finish | |
<< Önceki Sayfa 6 |
Yazar | Mesaj |
seth
Üye Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
Gönderim Zamanı: 31/10/2006 Saat 00:14 |
Orjinalini yazan: halil
İlgi ve alakanıza teşekkür ederim. Söylediklerinize katılıyorum, uygulayacağım. Motoru dışarda bırakmamın 2 sebebi var. 1.Motoru topladım ve boyadım içeri koymaya kıyamadım. 2.Motor içeri sığmadı :) Halil eğer o motor için bu şekilde düşünüyorsan Tamiya'nın F-1 motorlarını hiç görme.Onları sırf motor olarak sergilersin. İkinci sorun motorun sığmaması ile ilgili değil.Motoru şaseye bağladığın zaman kaportayı birleştirmene engel oluyor.Aynı sorunu bende yaşadım.Motorun altındaki bağlantı deliklerini genişletip önce kaportaya sabitledim.Ardından kaporta ile birlikte şaseye bağladım.Ama senin bu saatten sonra böyle bir imkanın yok gibi görünüyor. Aynı modeli kullanarak 248 F1 ve F-2004 yapma imkanın olduğunu söyleyim.Belki düşünürsün.248 F1 için ben başlangıç yaptım.Bu sayfalarda onunla ilgili konuyu bulabilirsin.İlerki günlerde de F-2004 e başlayacağım.İyi çalışmalar..... |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
halil
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 28/10/2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
Gönderim Zamanı: 31/10/2006 Saat 22:05 |
Doğrudur Seth.
Ben çok yeniyim, daha 3. modelimi yaptım dediğim gibi.Tamia fiyatlarının yüksek olmasının nedenlerini şimdi anlıyorum. Bu sıralar F-50 1/24 revell e başladım. F2000 ve F2002 yi de yapmak istiyorum. |
|
<< Önceki Sayfa 6 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |