![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 6 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
freeman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
![]() ![]() ![]() |
Her ne kadar yapimindan artik zevk almasamda, bu kitede devam ettim..
Kir, pis, akinti yaptim.. Schürzen zirhlarini taktim.. Keske bos teneke ile gürültü yapilip, sacma takintilarda bulunmak yerine, schürzen zirhlarinin durumuna dem vurulsaydi.. Bir arkadasin farkettigi duruma göre, Bergpantherin Schürzen zirhlarinin sabitleme sekli böyle degil.. Cok ayrintiya girmiyorum, ama yapim sartlarinin neticesinde böyle yapmak gerekti.. Bu modeli yapacak arkadaslarin aklinda bulunsun.. Geriye toz pastel, paletlerin son isleri, kuru fircalama, eklenecek ivir zivir kaldi.. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Elinize saglyk keyifli duruyor... Ben yapyyo olsaydym bu kiti havalandyrma kafeslerine biraz metal eskitmesi yapardym.. baktykca canym cekti solemeden edemedim..:)
Kolay gelsin. |
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
heydrich
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: nezih
Elinize saglyk keyifli duruyor... Ben yapyyo olsaydym bu kiti havalandyrma kafeslerine biraz metal eskitmesi yapardym.. baktykca canym cekti solemeden edemedim..:) Kolay gelsin. + 1 |
|
vileda'dan isin kilici olurmu
|
|
![]() |
|
freeman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
![]() ![]() ![]() |
Tesekkür ederim arkadaslar, uygulayacagim..
|
|
![]() |
|
Unimog
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 70 |
![]() ![]() ![]() |
Çok leziz gözüküyor elinize sa?lyk...
|
|
Warhammer nedir ? Yenir mi içilir mi ? Buyrun; http://www.unimogtr.com/
|
|
![]() |
|
freeman
![]() ![]() ![]() |
Iyisiyle kötüsüyle bu modelde bitti.. Sonuc cok icime sinmediysede, tecrübe olarak cok sey kazandirdi bana.. Sürc-ü lisan eylediysek, affola..
Önceden planladigim yerlesimde bazi degisiklikler yaptim.. Ince metal ve daha sonra sac teliyle astigim varilden memnun kalamdim, bende arac arkasina yerlestirdim.. Model, parketmis bir araci gösterdiginden alet edvati yapistirmadim :P Oldugunca, arka tarafta kir pis asinma yaptim.. Italerinin gec dönem araci daha iyi olur umarim diyerek, modeli bitirdim.. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
freeman
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
freeman
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
freeman
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Burak Özdil
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 719 |
![]() ![]() ![]() |
Enfes görünüyor elinize sa?lyk.
|
|
Artyk 1/72 AFV yapyyorum (arada kaçamak yapmayaca?ym anlamyna gelmez :) )
http://miniafv.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
heydrich
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
![]() ![]() ![]() |
Ben be?endim , ellerine Sa?lyk...
|
|
vileda'dan isin kilici olurmu
|
|
![]() |
|
lterlemez
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09/09/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 303 |
![]() ![]() ![]() |
Elleriniz sa?lyk,süper çaly?ma olmu?...
|
|
Adriano Guisebbe Lentini
|
|
![]() |
|
truckmania
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 70 |
![]() ![]() ![]() |
Hayyrly olsun özgür abi ellerine sa?lyk o tahta kapa?a bi molotof kokteyli atmak geldi içimden:))
|
|
![]() |
|
nezih
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1077 |
![]() ![]() ![]() |
Elinize saglik... temiz is
|
|
Sweat saves blood!
|
|
![]() |
|
sadak ta?yyycy
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01/01/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() |
Icm gibi bir maketten Böyle bir ''Eser'' çykmasy çok ho?.(Sabyr ve azminizi takdir ediyorum ciddi ciddi)
Ellerinize sa?lyk. Devamyny bekleriz.Kolaylyklar............... |
|
![]() |
|
freeman
![]() ![]() ![]() |
Yorumlar icin tesekkür ederim.. Artik italerinin gec dönem bergepantherinde görüsmek üzere :)
|
|
![]() |
|
sadak ta?yyycy
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01/01/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: freeman
Yorumlar icin tesekkür ederim.. Artik italerinin gec dönem bergepantherinde görüsmek üzere :) ?imdiden kolaylyklar dilerim. Merakla beklerim. |
|
![]() |
|
Metin TÜRKO?LU
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/04/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 435 |
![]() ![]() ![]() |
Gözüme takylan tek yer, sa? paletin ön tarafy yol tekerinden biraz yukaryda kalmy?, fazla gergin gibi(sondan bir önceki resimdeki açy itibary ile söylüyorum). Onun dy?ynda, yine çok leziz bir çaly?ma çykarmy?synyz ortaya, elinize sa?lyk. Di?er çaly?manyz için ?imdiden kolay gelsin.
|
|
Küçük ?eylere fazla önem verenler ellerinden büyük ?eyler gelmeyenlerdir. EFLATUN
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 6 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |