![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Off-Topic | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 5 |
Yazar | Mesaj |
quadriga
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/10/2006 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
![]() ![]() ![]() |
peki pul parasy ödemem gerekti?ini bana haber ka?ydy ile mi bildirir postane.bilgi verdi?iniz için çok te?ekkür ederim.
|
|
FORTUNA FAVET FORTİBUS....
|
|
![]() |
|
aerobero
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12/07/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() ![]() ![]() |
Öncelikle herkese selamlar...
bu foruma ilk mesajym. Plastik model konusunda acemi sayylyrym ama sitedeki birçok yazyyy okuyarak ve uygulayarak kendimi geli?tiriyorum. Luckmodel'i bu ba?lykta gördüm, henüz sipari? vermedim ama yakyn bir gelecekte dü?ünüyorum. Ylgim olam WW1 uçaklary konusunda geni? bir ürün yelpazesi olan Eduard'dan (çek cumh. firmasy) geçen ay bir sipari? vermi?tim. Toplam 4 adet küçük boyutlarda, kargo dahil toplam maliyeti 100$ y geçmeyen paketim 1 hafta içinde Türkiyeye airmail ile giri? yapty. Eduard maille AWB noyu bildirmi?ti, bu numarayy ptt nin sayfasyndan (www.ptt.gov.tr) e-ptt --> uluslararasy gönderi takibi , bölümünden takip ettim. Burdan en son Topkapy daki paket merkezinde oldu?u gözüküyordu. Orayy arayarak (?u anda tel noyu hatyrlamyyorum ancak netten bulunabliyor) paketin orda oldu?unu teyid ettirdim. daha sonra oraya giderek aldym. yani eve teslim etmediler. E?er ba?ka bir aly?veri?te hyzly gönderiyi seçerseniz -DHL,..vs.. - (Eduard da yoktu) ve gümrü?e takylmazsa (gümrü?e takylma olayy fiyat ve miktar ile alakaly ancak temel olay oradaki gümrük memuru yani ?ans...) kapynyza kadar kysa sürede kesin gelir. Bu arada eduard'yn kendi sitesindeki fiyatlarla luckymodel deki fiyatlar baya farkly (LM 5-10 $ arasy daha pahaly, bazy modellerde 2 misli)... ancak eduard kargo için daha çok para aldy... Ayryca Eduard'yn kendi sitesinde saty?ta olmayan (artyk üretilmiyor dedikleri) modeller luckmodel de "available" durumda... acaba bu modelleri bulabilirlermi gerçekten? Bu arada Eduard'yn modelleri Türkiye'de kesinlikle bulunmuyormu? ?imdiden herkese te?ekkürler... |
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: quadriga
peki pul parasy ödemem gerekti?ini bana haber ka?ydy ile mi bildirir postane.bilgi verdi?iniz için çok te?ekkür ederim. tebligat gönderdiklerini söylüyorlar ama bana daha gelmedi.ben telefon açyp soruyorum,geldi derlerse gidip alyyorum. |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 5 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |