![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Sivil Araçlar | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 13 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
saral100
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
![]() ![]() ![]() |
yok abi mahçubiyet neymiş ki sizin için.Uzak bir cümle olur ancak.Önceki çalışmalarınızı görünce buradan da çok iyi bi iş çıkacağına eminim.Merak ve hevesle sizi izlemeye devam ediyorum..Kolaygelsin
Selamlar. |
|
![]() |
|
Korkut
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
![]() ![]() ![]() |
Biraz da gövdeye dalayım dedim. Plastik levhadan profil kesildi, pencereler boşaltıldı, kapı panel ayrımları çizildi, gövde yanlarına kaba eğimler verildi.
![]() |
|
![]() |
|
saral100
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
![]() ![]() ![]() |
Türk otomotiv sanayi sizinle gurur duyor
![]() ![]() Kolay gelsin Selamalar Düzenleyen saral100 |
|
![]() |
|
Korkut
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1409 |
![]() ![]() ![]() |
Bu akşam da yağmur olukları yapıldı. 1.5 mm köşebentten, uçları gövdeye uyum sağlayacak şekilde trimlenip üst tarafa yapıştırıldı.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
USS Enterprise
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 730 |
![]() ![]() ![]() |
tobe fesuphanallah, abi memleketi mi terkedelim, ne istiyorsun bizden yahu?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
crow
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 583 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: USS Enterprise
tobe fesuphanallah, abi memleketi mi terkedelim, ne istiyorsun bizden yahu? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
www.crowmodelcars.com
|
|
![]() |
|
BUROCK
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: USS Enterprise
tobe fesuphanallah, abi memleketi mi terkedelim, ne istiyorsun bizden yahu? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
![]() |
|
HAKAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
![]() ![]() ![]() |
+2
![]() Kolay gelsin üstad.Yenmez,vallahi tadından yenmez. ![]() |
|
![]() |
|
Moses
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 372 |
![]() ![]() ![]() |
Bakmaktan kendini alamayanlara, bakipta dona kalanlara, dumura ugrayanlara, alla alla bu ne yaww?, yok kardesim bu kadar da olmaz ki diyenlere itina ile cimcik atilip uyanmalari saglanir.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
heydrich
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
![]() ![]() ![]() |
+ 3
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
vileda'dan isin kilici olurmu
|
|
![]() |
|
saral100
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Korkut
![]() ![]() ![]() |
Tavana geçtim. Önce açınım çıkarıldı:
![]() Sonra kabaca şekil verildi. Arkadaki kademe için arka kısım kesilip esas tavanın altına yapıştırıldı. ![]() |
|
![]() |
|
saral100
![]() ![]() ![]() |
Koly gelsin..sabrınız ve elleriniz dert göresin..baya zor bi aşamaya gelmişsiniz...bakalım nasılolacak
|
|
![]() |
|
HAKAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
![]() ![]() ![]() |
Şu tavandaki kot farkı uygulasını bu kadar basitçe halledebilmek bile efkar-ı umumiyeyi mest etmiştir sanırım.
![]() Ben olsam 6 ay filan düşünürdüm ![]() |
|
![]() |
|
Clio172
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 511 |
![]() ![]() ![]() |
Hocam segmanları ne zaman göreceğiz
![]() ![]() |
|
Hakan Yalcinkaya
M-41 "Bulldog", M-36 "Jackson" R.I.P. (2002-2011) |
|
![]() |
|
Korkut
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: HAKAN
Şu tavandaki kot farkı uygulasını bu kadar basitçe halledebilmek bile efkar-ı umumiyeyi mest etmiştir sanırım. ![]() Ben olsam 6 ay filan düşünürdüm ![]() ![]() ![]() Şu ara biraz hız kesme safhasındayım (mecburen), ayın 5'inde fıtık ameliyatı olacağım; bir yığın halletmem gereken iş var.. Yaa, etme bulma dünyası işte.. Modellere kasaplık yapar mısın, al sana kasaplık diye cerrah dalacak şimdi 3 yerden! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
me109
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11/09/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun Korkut Abi
|
|
![]() |
|
crow
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 583 |
![]() ![]() ![]() |
korkut abi geçmiş olsun. aman abi önce sağlık seni özleyecegiz o ayrı ama seni sağlıklı görelim yeter acil şifalar ustam. Düzenleyen crow |
|
www.crowmodelcars.com
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 13 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |