Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: Ferrari F-2005 Finish | |
<< Önceki Sayfa 6 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
ogunkunt
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 131 |
Gönderim Zamanı: 23/09/2006 Saat 02:52 |
Nesimi,
Diğerleri gibi bu modelde harika olmuş.Ellerine sağlık.Bunu ve diğerlerini ilk nerede görürsem el koyacağım bilgin olsun. Ogün |
|
seth
Üye Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
Gönderim Zamanı: 23/09/2006 Saat 03:02 |
:D :D Abi canın sağolsun.İstersen hepsini vereyim.Yeter ki sen iste......
|
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
yıldırayalioğlu
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14/03/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 105 |
Gönderim Zamanı: 23/09/2006 Saat 03:03 |
evet gerçekten güzel olmuş.lastikleri zımparalaman daha da güzel olmuş.eline sağlık..
|
|
01051977
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 07/03/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 38 |
Gönderim Zamanı: 23/09/2006 Saat 04:06 |
Eline sağlık çok güzel olmuş... Diğer arkadaşlar da bu kadar detaylı olarak resimlerle anlatsalar bizler(çıraklar) daha bi'hevesleniriz... Kamyoncu ve Muscle car meraklılarının da bu kadar açık ve güzel bir şekilde anlatımlarını bekliyorum...
|
|
truckmania
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21/09/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 70 |
Gönderim Zamanı: 23/09/2006 Saat 09:14 |
abi çalışman çok güzel boya ve işçilik kalite nice başarılı modellere kolay gelsin
|
|
seth
Üye Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
Gönderim Zamanı: 23/09/2006 Saat 18:13 |
Orjinalini yazan: 01051977
Eline sağlık çok güzel olmuş... Diğer arkadaşlar da bu kadar detaylı olarak resimlerle anlatsalar bizler(çıraklar) daha bi'hevesleniriz... Kamyoncu ve Muscle car meraklılarının da bu kadar açık ve güzel bir şekilde anlatımlarını bekliyorum... Teşekkürler.Benim amacımda zaten buydu.Yeni başlayan veya bu modeli yapmayı düşünen arkadaşlara nelerle karşılaşacağını göstermek.Amacına ulaştıysa ne mutlu bana. Orjinalini yazan: truckmania
abi çalışman çok güzel boya ve işçilik kalite nice başarılı modellere kolay gelsin Teşekkür ederim.Aramıza hoşgeldin. Orjinalini yazan: yıldırayalioğlu
evet gerçekten güzel olmuş.lastikleri zımparalaman daha da güzel olmuş.eline sağlık.. Teşekkürler Yıldıray Bey.Katılıyorum size.Bu şekilde daha gerçekçi oldu.Tabi bunu bu hale getirdikten sonra daha önceki modellerinde lastiklerine müdahalem oldu.Uygun bir zamanda toplu fotoğraf çekerim. |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
01051977
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 07/03/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 38 |
Gönderim Zamanı: 30/09/2006 Saat 00:27 |
Bekliyoruz... Sanırım... Sanki modeller biraz yavaş yapılıyor... :) Bu arada online mağaza kapandı mı?... Amt markalarını bulabileceğimiz başka bir yer var mı? Malum Dolar ve Euro izdivacı ha bre enflasyon doğuruyor... internet te gezerken eskitmelere çok denk geliyorum(Korkut abiden bashka eskitebilen varsa link lütfen...) burada da iyi olurdu... hatta bir tanesini hatırlıyorum, kamyon mania bir arkadaş link olarak vermişti... çok güzeldi de f1 i eskitince nasıl olur acaba :S... söylediğim gibi ben çırağım... fakat iyi ve yetenekli bir çırak... :) bir diorama yapacağım akıllara zeval... çalışmalarıma başladım gibi, hız aldığında paylaşmak dileğiyle,... düşünen ya da yapan herkese kolay gelsin...
|
|
Burak
Üye Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
Gönderim Zamanı: 30/09/2006 Saat 00:34 |
burda müdahale etme gerei duyuyorum.
hocam yeter artık bu modelleri delicesine süper bir biçimde yapmayı bırak artık.inanılmaz güzel resimlerine bakmaya doyamıyorum ellerin dert görmesin paylaştığın için çok teşekkür ediyorum. |
|
seth
Gönderim Zamanı: 30/09/2006 Saat 00:43 |
Orjinalini yazan: 01051977
Bekliyoruz... Sanırım... Sanki modeller biraz yavaş yapılıyor... f1 i eskitince nasıl olur acaba :S... söylediğim gibi ben çırağım... Sağol düşüncelerin için.Yavaş ilerlediği doğrudur.Çünkü şu aralar çok az bulabildiğim boş zamanlarımda birden fazla model yaptığım için yavaş ilerliyor. F-1 eskitince iyi bir şey olur ama aşırıya kaçmadan dozunda yapmalı.Malum araçların kaportası her yarışta değiştiriliyor veya yarıştan önce güzelce temizleniyor.Yarış bitimi fotoları bulabilirsen bir fikir verebilirler.Şahsen bende bir tane yapmayı düşünmüyor değilim bu şekilde.Kolay gelsin...... |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
seth
Gönderim Zamanı: 30/09/2006 Saat 00:45 |
Orjinalini yazan: Burak
burda müdahale etme gerei duyuyorum. hocam yeter artık bu modelleri delicesine süper bir biçimde yapmayı bırak artık.inanılmaz güzel resimlerine bakmaya doyamıyorum ellerin dert görmesin paylaştığın için çok teşekkür ediyorum. :D :D :D Sağol Burak.Beğendiğine sevindim.Ama maalesef bundan sonrakiler tecrübenin artmasıyla daha iyi olacak emin ol. |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
Viperman
Üye Kayıt Tarihi: 25/05/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 187 |
Gönderim Zamanı: 30/09/2006 Saat 08:25 |
elinize sağlık.
ya bu f1 lerin toptan durduğu bir mekan varsa, soyle makineyi elinize aldığınız zman bir foto alsanız da paylaşsanız cok şık olur... |
|
seth
Gönderim Zamanı: 30/09/2006 Saat 18:03 |
Orjinalini yazan: Viperman
elinize sağlık. ya bu f1 lerin toptan durduğu bir mekan varsa, soyle makineyi elinize aldığınız zman bir foto alsanız da paylaşsanız cok şık olur... Neden olmasın.Şu sıralar evde tadilatlar devam ediyor.Uygun bir zamanda toplu foto alayım..... |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
Viperman
Üye Kayıt Tarihi: 25/05/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 187 |
Gönderim Zamanı: 02/10/2006 Saat 06:36 |
bekliyorum...
|
|
halil
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 28/10/2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
Gönderim Zamanı: 28/10/2006 Saat 02:30 |
Arkadaşlar Merhaba
Ben aranıza yeni katıldım. 1 hafta önce bitirmiş olduğum 3. modelimin resimlerini göndermek istiyorum.Seth çok güzel bir çalışma olmuş tebrikler. Buda acemiden aynı kit. Eleştirilerinizi de yazabilirsiniz... |
|
pilotcuk
Üye Kayıt Tarihi: 27/10/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1228 |
Gönderim Zamanı: 28/10/2006 Saat 09:54 |
oyyyşşş diyorum.azım açık kaldı yine vallahi...
|
|
I feel the need The Need for Speed...
|
|
seth
Gönderim Zamanı: 28/10/2006 Saat 18:26 |
Orjinalini yazan: halil
Arkadaşlar Merhaba Ben aranıza yeni katıldım. 1 hafta önce bitirmiş olduğum 3. modelimin resimlerini göndermek istiyorum.Seth çok güzel bir çalışma olmuş tebrikler. Buda acemiden aynı kit. Eleştirilerinizi de yazabilirsiniz... Aramıza hoşgeldin Halil.Model için söylenecek çok fazla bir şey yok.Gayet güzel toplamışsın.Boyama çok iyi.Yalnız decalları yapıştırırken yerlerine dikkat edersen gerçeğine daha çok benzeyen araçlar elde edersin.Üst havaalığındaki beyaz decal geride olmuş.Arka kanatlarda da buna benzer bir durum var. Ayrıca lastiklerin yere basan kısımlarını zımpara yaparsan çok daha güzel bir sonuç elde edersin.Fakat motoru neden dışarda bıraktığını anlayamadım doğrusu. Öyle gösterilmeye değecek kadar detaylı bir motor değil.Çalışmalarının devamını beklerim.İyi çalışmalar..... |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
neutro
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 23/06/2006 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 91 |
Gönderim Zamanı: 28/10/2006 Saat 23:47 |
F1 cılgınlıgı duraksamadan sürüyor belli.ellerinize saglık
|
|
köpeklerin sahibi olur, kedilerin takımı
|
|
halil
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 28/10/2006 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 27 |
Gönderim Zamanı: 30/10/2006 Saat 23:14 |
Orjinalini yazan: seth
Orjinalini yazan: halil
Arkadaşlar Merhaba Ben aranıza yeni katıldım. 1 hafta önce bitirmiş olduğum 3. modelimin resimlerini göndermek istiyorum.Seth çok güzel bir çalışma olmuş tebrikler. Buda acemiden aynı kit. Eleştirilerinizi de yazabilirsiniz... Aramıza hoşgeldin Halil.Model için söylenecek çok fazla bir şey yok.Gayet güzel toplamışsın.Boyama çok iyi.Yalnız decalları yapıştırırken yerlerine dikkat edersen gerçeğine daha çok benzeyen araçlar elde edersin.Üst havaalığındaki beyaz decal geride olmuş.Arka kanatlarda da buna benzer bir durum var. Ayrıca lastiklerin yere basan kısımlarını zımpara yaparsan çok daha güzel bir sonuç elde edersin.Fakat motoru neden dışarda bıraktığını anlayamadım doğrusu. Öyle gösterilmeye değecek kadar detaylı bir motor değil.Çalışmalarının devamını beklerim.İyi çalışmalar..... İlgi ve alakanıza teşekkür ederim. Söylediklerinize katılıyorum, uygulayacağım. Motoru dışarda bırakmamın 2 sebebi var. 1.Motoru topladım ve boyadım içeri koymaya kıyamadım. 2.Motor içeri sığmadı :) |
|
<< Önceki Sayfa 6 Sonraki >> |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |