Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Sivil Araçlar | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Sivil Araçlar |
Konu: Revell 1/24 McLaren Mercedes MP4-20 | |
<< Önceki Sayfa 5 |
Yazar | Mesaj |
Ediz
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 173 |
Gönderim Zamanı: 24/04/2006 Saat 09:26 |
Elinize sağlık,çok güzel olmuş.
|
|
seth
Üye Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
Gönderim Zamanı: 24/04/2006 Saat 19:45 |
Orjinalini yazan: benbeni
Güzel bir model olmuş.Tebrikler. Yalnız özellikle kokpitin üst tarafındaki hava girişi gözüme takıldı.İçini boşaltıp ek yerlerine macun çekseydin iyi olurdu. Teşekkürler Ömer Bey. Kesinlikle size katılıyorum.Bunu farkettiğimde çok geç olmuştu.Birazda acemiliğime geldi.Şimdiye kadar uçak modeli yapıyordum.Onlarda biraz olsun tecrübem oldu.İleriye dönük bazı müdahalleler yapabiliyorum modellere ama bu hiçde beklemediğim bir şekilde karşıma çıktı.Sonraki modeller daha iyi olacaktır kesinlikle. |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
seth
Üye Kayıt Tarihi: 31/01/2006 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
Gönderim Zamanı: 24/04/2006 Saat 19:47 |
Orjinalini yazan: ogunkunt
Nesimi, Selam.Sen arızalısın...:) Ellerine sağlık. Ogün Teşekkürler Ogün Abi. Hangimiz değiliz ki..... Hafta sonu toplantımızda senide aramızda görmeyi çok istiyoruz.Umarım müsait olursun..... |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
seth
Gönderim Zamanı: 24/04/2006 Saat 19:52 |
Arkadaşlar ayrıca herkese gösterdiği ilgi için teşekkür ediyorum.
Daha nice güzel modellerle birlikte olmak isterim sizlerle. Pazar günü evde olmam ve havanında biraz olsun güneşli olmasından istifade ederek modeli güneş ışığında yeniden fotoğrafladım.Umarım beğenirsiniz.Ayrıca galeri sayfalarında bu resimlerin olmasını düşünüyorum. |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
seth
Gönderim Zamanı: 24/04/2006 Saat 19:54 |
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
CErginbas
Üye Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1160 |
Gönderim Zamanı: 24/04/2006 Saat 21:52 |
Elinize sağlık. HArika bir araç olmuş. Koleksyonunuzun kalan parçalarını da merakla takip ediyoruz.
İyi çalışmalar |
|
Üretime evet, polemiğe hayır!!!
|
|
BUROCK
Üye Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
Gönderim Zamanı: 25/04/2006 Saat 00:08 |
Cok temiz bir calisma olmus elinize saglik. Yeni basladiginiz calismalarin daha guzel olacagi kesin ;)
|
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
modena
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04/12/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 61 |
Gönderim Zamanı: 25/04/2006 Saat 04:34 |
elinize sağlık çok güzel olmuş gerçekten
|
|
red stallion
|
|
yıldırayalioğlu
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14/03/2006 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 105 |
Gönderim Zamanı: 25/04/2006 Saat 04:37 |
kesinlikle çok iyi.süper.selam lar
|
|
Varol
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 04/12/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
Gönderim Zamanı: 26/04/2006 Saat 18:32 |
Elinize sağlık çok güzel olmuş.
Sait |
|
|
|
z edition
Üye Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 223 |
Gönderim Zamanı: 23/09/2006 Saat 23:09 |
nesimi bey elinize sağlık cidden güzel olmuş
bende f2000 gazıyla bunu yapmaya niyetlendim fakat ana gövdedeki gri siyah yüzünden erteledim.bayağı uğraştırdı maskeleme siz nasıl yaptınız merak ettim |
|
seth
Gönderim Zamanı: 23/09/2006 Saat 23:18 |
Orjinalini yazan: z edition
nesimi bey elinize sağlık cidden güzel olmuş bende f2000 gazıyla bunu yapmaya niyetlendim fakat ana gövdedeki gri siyah yüzünden erteledim.bayağı uğraştırdı maskeleme siz nasıl yaptınız merak ettim Ozan neden bana hala Bey diye hitab ediyorsun? Bende aynı şekilde maskeleme yoluna gittim.Biraz zahmetli olduğunu kabul ediyorum.Önce modeli tamamen siyaha boyayıp gerekli yerleri maskeledikten sonra Alüminyum Metalizerle boyadım.Kuruduktan sonra alüminyumun üzerini yumuşak bir bezle ovaladım ve sonuçta böyle bir gümüş çıktı. Maskeleme sıralarında makinem olmadığı için fotoğraf çekememiştim.Bununla ilgili yardımcı olabileceğim bir şey olursa beni nerde bulacağını biliyorsun.Kolay gelsin...... |
|
Private Glider Pilot
www.izmirmaket.com |
|
<< Önceki Sayfa 5 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |