Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
AFV | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : AFV |
Konu: tamiya1/35 t 34-85 | |
<< Önceki Sayfa 5 |
Yazar | Mesaj |
panzerjager
Üye Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
Gönderim Zamanı: 21/03/2006 Saat 09:10 |
devam:
çekme halatını beğenmediğimden çelik tel, kurşun levha ve lehim teli kullanarak kendim yaptım diğer resimler için link Düzenleyen panzerjager |
|
KucukEniste
Üye Kayıt Tarihi: 31/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2741 |
Gönderim Zamanı: 21/03/2006 Saat 09:26 |
Çok güzel gidiyor, yalnız yarışmaya gelirse mızıkırım bunun %80'i metal ben gördüm :D
Soracağım iki şey var. Egsozlar daha ne kadar işlem görecek (biraz fazla kırmızı gibi, resimden de olabilir), korumaların malzemesi nedir? (Esasında Ruslar bir ara eski yatakları tankların üzerine asıyormuş, öyle bir fantazim var benim de) Severek izliyoruz! |
|
"Ye?il Vadi bizim."
"Hayyr bizim". "Öaaaaööa" "Tutmayyn küçük eni?teyi!" |
|
panzerjager
Üye Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
Gönderim Zamanı: 21/03/2006 Saat 09:33 |
egzoslar modelmaster rust ile boyandı.toz pastel ile devam edilecek. panzerfaust korumaları perşembe pazarından alınan ince gözenekli tel. modelin henüz % 10 u metal. prensip sahibi bir insanım lütfen :) daha öncede belirttim, kendime sınır koydum: % 60 plastik kalmalı yaptığım modelde
|
|
The_King
Üye Kayıt Tarihi: 24/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 112 |
Gönderim Zamanı: 21/03/2006 Saat 18:20 |
Çok şık görünüyor Burak. En başından beri ilgiyle takip ettiğim bir çalışma.Daha öncede demiştin Android gibi birsey oldu bu.Emre'ye egzos konusunda katılıyorum. Ben egzosları önce metal boyayıp üzerine iyice incelttiğim burnt amberi sürüp öylece kurutuyorum. Sonuçtan memnunum. Tabı tercih meselesi bunlar..Ellerine sağlık.. |
|
<< Önceki Sayfa 5 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |