![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 6 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Lonewolf
Admin Group ![]() ![]() Tekniker Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 437 |
![]() ![]() ![]() |
Çok geçmi? olsun Özgür. Acil ?ifalar dilerim.
|
|
Kaank
|
|
![]() |
|
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() |
Özgür bey Allah çok,çok ?ifalar versin,geçmi? olsun....Saygylarymla.
|
|
Bolu-Angara'ly Modelci
|
|
![]() |
|
Burak
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22/10/2005 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1559 |
![]() ![]() ![]() |
Çok güzel bir kyz çok çok geçmi? olsun acil ?ifalar dilerim :(
|
|
![]() |
|
sadak ta?yyycy
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01/01/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() |
Acil ?ifalar Özgür, Kyzynyza bir nazar boncu?u ?art derim.(Maa?allah)
Tanry analy babaly büyütsün. Düzenleyen sadak ta?yyycy - 06/03/2008 Saat 22:33 |
|
![]() |
|
lterlemez
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09/09/2005 Konum: Eskisehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 303 |
![]() ![]() ![]() |
Büyük geçmi? olsun. Ma?allah, nazar de?mesin.
|
|
Adriano Guisebbe Lentini
|
|
![]() |
|
grond
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/06/2006 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 235 |
![]() ![]() ![]() |
Geçmi? olsun
|
|
![]() |
|
sinBAD
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/04/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 96 |
![]() ![]() ![]() |
Ozgur Bey,cok gecmis olsun,acil sifalar dilerim.
|
|
![]() |
|
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() ![]() ![]() |
Çok geçmi? olsun. Allah nazardan saklasyn. çok tatly ufaklyk...
|
|
![]() |
|
freeman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
![]() ![]() ![]() |
Ilgilenip mesaj yazan, destek olan arkadaslara kalpten tesekkür ederim.. Sagolun, varolun..
|
|
![]() |
|
Burak Özdil
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 719 |
![]() ![]() ![]() |
Özgür bey,
Çok geçmi? olsun Allah ?ifa versin ayny ya?larda bir o?lum oldu?undan sykyntynyzy tahmin edebiliyorum. Burak Özdil |
|
![]() |
|
modelchi
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20/04/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 67 |
![]() ![]() ![]() |
Çok çok geçmi? olsun.
|
|
![]() |
|
volkan
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24/10/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 442 |
![]() ![]() ![]() |
Özgür Bey, yeni okudum haberi, çok üzüldüm, geçmi? olsun... Acil ?ifalar diliyorum. Eminim kysa zamanda hiçbir?eyi kalmayacaktyr ve siz ona maket yaparken size yine kocaman gülümseyecektir...
|
|
Sevgi ve Saygylarymla,
volkan. |
|
![]() |
|
Metin TÜRKO?LU
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/04/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 435 |
![]() ![]() ![]() |
Özgür bey çok tatly bir kyzynyz var, Allah uzun ömür versin. Sa?lykla ve mutlulukla büyüsün.
Bu üzücü olay içinde geçmi? olsun, acil ?ifalar diliyorum. |
|
Küçük ?eylere fazla önem verenler ellerinden büyük ?eyler gelmeyenlerdir. EFLATUN
|
|
![]() |
|
freeman
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17/11/2005 Konum: Germany Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 959 |
![]() ![]() ![]() |
Hayatta model yada yorum yapmaktan önemli seyler oldugunu bilen bütün dostlara sonsuz tesekkürler tekrar.. Kizim artik evde, gayette iyi durumda, cok sükür ki iz falan kalmayacak..
Kizimin düzelmesini mütakip, "o zaman maket yapmali" diyerekten tezgahi actim.. Aslen bu aractan biraz sogudum ama bitirmek gerekli diyerek devam ediyorum.. Ilk olarak kapagin ahsap kisimlarini boyadim.. Bu asamada, parcalari daha önceden birlestirme gafletinde bulundugum icin maskeleme yaptim.. ![]() Kapaga kuru fircalama, tonlama gibi standart uygulamalari yaptiktan sonra, gövde de yerine koyup, iyice inceltilmis cesitli renklerle filtreleme yaptim.. Akabinde de lokal olarak siyah yikama uyguladim.. Burda görünmeyen schürzen zirhlarini da ayni uygulamalara tabi tuttum ki, sonradan renk farki olmasin.. ![]() |
|
![]() |
|
sadak ta?yyycy
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01/01/2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 440 |
![]() ![]() ![]() |
Kyzynyzyn YYY olmasy güzel.
Projenizde kolaylyklar, Gayet iyi gidiyor sakyn byrakmayyn derim. |
|
![]() |
|
Burak Özdil
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 719 |
![]() ![]() ![]() |
Model mükemmel gidiyor, elinize sa?lyk. Bu model bir dio hakediyor kanymca.
|
|
Artyk 1/72 AFV yapyyorum (arada kaçamak yapmayaca?ym anlamyna gelmez :) )
http://miniafv.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
oruç reis
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 934 |
![]() ![]() ![]() |
Gerçekten hak ediyor.
|
|
Bolu-Angara'ly Modelci
|
|
![]() |
|
freeman
![]() ![]() ![]() |
Tesekkür ederim arkadaslar.. Su siralar yaptigim baska bir arac var, ona zemin düsünüyorum.. Bu araci tek olarak sergileyip artik italerinin Berge aracini zeminli yaparim..
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 6 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |