![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Figür | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 5 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
istatistik
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25/06/2007 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() |
Gerçekten çok ho? bir sonuç çykty. Ben ?imfi mermer zamini ve sütunu merak ediyorum açykçasy ....
|
|
![]() |
|
F-4E
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1158 |
![]() ![]() ![]() |
evet syra geldi altly?a.
bol sentetik tinerli burnt siena rengini vurduk yere. ![]() daha sonra ta? olan yerler için paynes grey,burnt umber,titanium white vede ivory black kombinasyonundan olu?an kary?ym ile ta?lary boyuyoruz. ![]() ![]() gölge için yine burnt umber vede raw umber kary?ymyny kenar kö?e yerlere sürüp fyrça ile da?ytyyoruz. ![]() ![]() syra geldi kalkana.... cadmium yellow ile beyazy kary?tyryp boyuyoruz.Fazlalyklary bir bez parçasy ile(tüysüz olsun lütfen..)silip alyyoruz.Daha sonra ortasyna beyaz sürüp da?ytyyoruz. ![]() ![]() kalkan üstündeki ?eklide fotolarda görüldü?ü üzere ?ablon yapyp çizip,indian red,yellow ochre ve beyaz kary?ymy ile boyuyoruz. ![]() ![]() kalkan kenarlaryny ise Vallejo markanyn metalik gold u ile boyayyp,gölge için yine burnt umber y kullanarak kalkanymyzyda böylece bitirmi? oluyoruz. ![]() ![]() herkese bol maketli günler... |
|
![]() |
|
Jolly Roger
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2436 |
![]() ![]() ![]() |
Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeha! Yzzet abi çok ya?a!!!!!
|
|
Consume Ergo Sum
|
|
![]() |
|
Clio172
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 511 |
![]() ![]() ![]() |
abi ben bluzu sormu?tum (aklyma bluz lafy gelmedi elbise dedim i?te:)). gölgelendirmesi süper olmu?. açyk renkleri tonlamak daha zor tahminimce. beyazy gölgelendirme hakkynda birkaç cümle yazabilir misiniz? resim aralaryny defalarca okudum ancak bluz yok.
te?ekkürler, saygylar. |
|
Hakan Yalcinkaya
M-41 "Bulldog", M-36 "Jackson" R.I.P. (2002-2011) |
|
![]() |
|
F-4E
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11/11/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1158 |
![]() ![]() ![]() |
Hakan karde?,bluz titanium white ile inceltilmeden boyandy.Gölgeler ise burn siena ile yapyldy( bu renk tamamen yapan modelciye ba?ly...raw umber,burnt umber,yellow ochre,naples yellow,siyah...hepside olabilir).Resimlerde de görmü? oldu?un gibi fyrça ucu ile burn sieanyy az miktarda çukur yerlere sürüp ba?ka bir fyrça ile boyayy yayyyorsun.Bizden de sevgiler
|
|
![]() |
|
F-4E
![]() ![]() ![]() |
bu arada kylycyda bitirmi? olduk.Boya ile ilgili detaylar:burnt umber ile yellow ochre kary?ymy ?ile boyandy.Metalik renk ise Vallejo unu red gold u ile boyanyp b.umber ile gölgelendirildi.
![]() ![]() Yeri gelmi?ken Vallejo boyalaryn metalikleri bir harika,haberiniz ola...isterseniz syralayalym,hemde modelci dostlara bir fikir vermi? oluruz. 790 Silver 791 Gold 792 Old Gold 793 Rich Gold 794 Red Gold 795 Green Gold 796 White Gold 797 Cooper her modelcinin elinde olmasyny isterim gerçekten.... |
|
![]() |
|
Atilla Güç
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30/09/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 193 |
![]() ![]() ![]() |
Ellerinize, gözlerinize sa?lyk. Bu zamana kadar mahrum byrakmy?synyz bizi bu güzelim yapym a?amalaryndan, belki ben görmedim. :(
Te?ekkürler. |
|
![]() |
|
panzerjager
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 21/09/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 651 |
![]() ![]() ![]() |
ahh be Yzzet abim. tam beni gaza getirecek zamany buldun. mahsus mu yapyyorsun? Mart sonu askere gidiyorum diye bunlar de?il mi? :)
|
|
![]() |
|
Snake Eye
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27/08/2005 Konum: Greece Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 608 |
![]() ![]() ![]() |
Eline sa?lyk Yzzet abi. Ylgiyle izliyoruz. Bu kyzyn saçlary bana Kyzyl Sonya'yy hatyrlatty.
|
|
![]() |
|
F-4E
![]() ![]() ![]() |
Atilla karde?,göremezsin çünkü ilk defa böyle bir i?e giri?tik.Fenada olmady sayylyr.Çorbada tuzumuz oldu ise ne mutlu bana.
Burak cym ?imdiden hayyrly teskereler.Güle güle git güle güle gel.Geldikten sonra senide figürcü yapalym. Feridun cum te?ekkürler.Sende kendine iyi bak oralarda.Selam ve sevgiler. |
|
![]() |
|
F-4E
![]() ![]() ![]() |
evet,sona do?ru yakla?maktayyz.Deri kysymlaryny Testors Vision marka akrilik parlak vernik ile(mat ve yary matyda var bu verni?in),mi?feride Lucas yn parlak verni?i ile bitirdik.Daha sonra kylycyny takyp,kaidesine koyduktan sonra sonlandyraca?yz in?aallah...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
heydrich
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 408 |
![]() ![]() ![]() |
Bundan sonrada di?er Hatun'a ba?la Yzzet Abi..:))
|
|
vileda'dan isin kilici olurmu
|
|
![]() |
|
jacko
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12/09/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 208 |
![]() ![]() ![]() |
Müthi? bir çaly?ma oldu ba?tan sona keyifle takip ettim elinize sa?lyk
|
|
![]() |
|
tozbek
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1151 |
![]() ![]() ![]() |
Sorulara devam:
1. Vernik uygulamasyny fyrça ile mi yapyyorsunuz? 2. Neden Testors? Di?er markalardan avantajy nedir? Mükemmel göz zevki (figür toplama çaly?malary caaanym :) için çok çok te?ekkürler... Devam devam devam... |
|
![]() |
|
F-4E
![]() ![]() ![]() |
Ümit bayanlary geçelim ?imdilik,ahlaka mugayyr i?lerden ötürü photobucked bazy resimleri silivermi?,haberin olsun.
Ba?ar bey,ben keyifle yaptym,sizde keyifle takip etti?inize göre mesela yok.Y?te modelcili?in ortak yany bu olmaly sanyrym.Kar?ylykly fikir aly?veri?i ...ne güzel de?ilmi. Sevgili Tolga bizi ektin ya neyse;-) acysyn çykartyryz bir gün. 1.evet fyrça ile,resimdede görüldü?ü gibi 2.Su bazly oldu?u için,arty hem inceltmeden pistole ilede atabilirsin,hemde fyrça ilede kullanabilirsin.Fyrça izi byrakmaz,çabukta kuruyor. varmy ba?ka emrin?öpüldün,kal sa?lycakla... |
|
![]() |
|
jacko
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12/09/2005 Konum: Turkey Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 208 |
![]() ![]() ![]() |
Yzzet bey polonyadan gelen alman askeri, kamuflaj ve sary saç uygulamasy için çok güzel bir referans olur kanymca saygylar.
|
|
![]() |
|
F-4E
![]() ![]() ![]() |
Ba?ar bey bu model o?lumun bana hediyesi.Onun için ayry bir yeri var.Yeri gelince yapym a?amalaryny sizlerle payla?ycam,hiç merak etmeyin.Görü?mek üzere...
|
|
![]() |
|
F-4E
![]() ![]() ![]() |
evet arkada?lar.28/1/2008 tarihinde ba?lamy? oldu?umuz figürümüzü bugün itibary ile bitirmi? bulunuyoruz.
Yapymda ve yayynda eme?i geçen herkese(özellikle Ufu?a...bizleri gaza getirdi?i için) te?ekkürler.Bu vesile ile bana te?ekkür edenlere vede etmeyenlere ?ükranlarymy sunuyorum.Bir sonraki model çaly?mamyz enamel boya üzerine ya?ly boya tekni?i...Tolga nyn dedi?i gibi "silmeli teknik":-) hepinize selam ve sevgilerimle.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 5 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |