![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Sivil Araçlar | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 5 Sonraki >> |
Yazar | Mesaj |
Mueve
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/09/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 581 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Korkut
Ben mi küçüleyim, onu mu büyüteyim; oraya oturmam lazım! ![]() ![]() ![]() Fotoğraflara bakarken hissettiklerim aynıydı ![]() |
|
![]() |
|
Mueve
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/09/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 581 |
![]() ![]() ![]() |
Yok mu bir gelişme
![]() |
|
![]() |
|
BUROCK
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: benbeni
Gösterge panelinin de tamamlanmasıyla iç mekanın yapımı bitti. ![]() ![]() Ben bunu atlamisim yeni gordum muhtesem olmus ![]() ![]() ![]() |
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
![]() |
|
saral100
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 16/11/2005 Konum: Izmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1029 |
![]() ![]() ![]() |
çoook iyi gidiyor..çoook iyi ..Kolay gelsin
Selamlar |
|
![]() |
|
benbeni
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar yorumlar için teşekkürler.
Ne yazık ki model uzun bir zaman bitemeyecek.Herşeyi tamam ama camları hacamat oldu.Revell'den yeni cam seti istedim.Bekliyorum. ![]() |
|
Herkes kendi Tanrısına, diğerlerinin dualarını susturması için yalvarıyordu
|
|
![]() |
|
crow
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 583 |
![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun ömer nazara geldi model
![]() |
|
www.crowmodelcars.com
|
|
![]() |
|
Mueve
![]() ![]() ![]() |
Çok geçmiş olsun. Neyse ki işlem uygulanan parçalar sağlam.
|
|
![]() |
|
BUROCK
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
![]() ![]() ![]() |
Gecmis olsun
![]() ![]() |
|
Burak BALKIR
|
![]() |
|
Toughbeard
Moderator Group ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 405 |
![]() ![]() ![]() |
zöpper oluyor. camlar gelince haberdar et bizleri.
|
|
![]() |
|
Mueve
![]() ![]() ![]() |
Ömer bey, hem modele olan hayranlığım hem de sizin yaptıklarınız neticesinde ben de Scaglietti aldım. Hala evime taşınamamış olmam ve airbrush almış olmamam nedeniyle, diğer modeller gibi Scaglietti de kutusunda duruyor.
Ortak proje kapsamındaki f-104, başlayıp yarım bırakmak zorunda kaldığım La sirene, öncelikle yapmayı düşündüğüm 1-2 diğer model derken, Scaglietti aylarca bekleyecek. Bu nedenle bendeki camları hemen size gönderebilirim. Düzenleyen Mueve |
|
![]() |
|
benbeni
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Trabzon Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 554 |
![]() ![]() ![]() |
Teklif için çok teşekkür ederim.Ama yeni kit sipariş vereceğim.Onun camlarıyla bu işi halledeceğim.
Revell'den istediğim camlarda gelirse modifiye bir 612 yaparım diğer kitle. Tekrar teşekkürler. ![]() |
|
|
|
![]() |
|
HAKAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: crow
ferrari'sini, satan, bilge şimdi çok pişmanmış ![]() ![]() ![]() Katılıyorum. ![]() |
|
![]() |
|
Mueve
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: benbeni
Teklif için çok teşekkür ederim.Ama yeni kit sipariş vereceğim.Onun camlarıyla bu işi halledeceğim. Çok güzel. İyi çalışmalar. Bu 612 nin bitmiş halini görmek harika olacak. |
|
![]() |
|
benbeni
![]() ![]() ![]() |
3 ay aradan sonra sonunda araç bitti.Daha detaylı fotolar ve açıklayıcı bilgiler sitenin galeri sayfalarında olacak.Ve huzurlarınızda Ferrari 612
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
benbeni
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
benbeni
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
crow
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18/08/2005 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 583 |
![]() ![]() ![]() |
ellerine sağlık ömer güzel bir final olmuş tebrikler
|
|
www.crowmodelcars.com
|
|
![]() |
|
BUROCK
![]() ![]() ![]() |
Eline Saglik Omercim gercekten cok guzel bitirmissin.
Ozellikle ic detaylara bayildim. |
|
Burak BALKIR
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 5 Sonraki >> |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |