![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Sivil Araçlar | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 4 |
Yazar | Mesaj |
Mueve
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/09/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 581 |
![]() ![]() ![]() |
Hakan bey, harika olmuş.
Hemen ısmarlıyorum aynısından. Korkut beyin bu aracın kıvrımları hakkındaki saptaması ne kadar da doğruymuş. Stock olmasa da aracın özellikle ön bölüm kıvrımları gerçekten çok güzel. Krom bölümlerde ayakkabı boyası var mı? Bu modele isim koyacaksanız "Şampiyon" olsun ![]() |
|
![]() |
|
HAKAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: Mueve
Hakan bey, harika olmuş. Hemen ısmarlıyorum aynısından. Korkut beyin bu aracın kıvrımları hakkındaki saptaması ne kadar da doğruymuş. Stock olmasa da aracın özellikle ön bölüm kıvrımları gerçekten çok güzel. Krom bölümlerde ayakkabı boyası var mı? Bu modele isim koyacaksanız "Şampiyon" olsun ![]() Çok teşekkür ederim.Beğendiğinize sevindim.Siparişiniz geldiğinde ne kadar iyi bir seçim olduğunu fark edeceksiniz.AMT bu tür kalıplama yapmaz aslında.Bu kit kadar kaliteli modeli çok çok az.Bu kit denk gelmiş galiba. ![]() Kolay gelsin. |
|
![]() |
|
Mueve
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28/09/2005 Konum: Muğla Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 581 |
![]() ![]() ![]() |
Hakan bey siparişimi verdim.
Modelinizin krom bölümlerinde ayakkabı boyası kullandınız mı acaba? |
|
![]() |
|
HAKAN
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 876 |
![]() ![]() ![]() |
Hakan bey siparişimi verdim. Modelinizin krom bölümlerinde ayakkabı boyası kullandınız mı acaba? Krom bölümlerinden kastınız ön ızgara ve jantlar ise evet.Her ikisindede ayakkabı boyası uyguladım. |
|
![]() |
|
Mueve
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: HAKAN
Krom bölümlerinden kastınız ön ızgara ve jantlar ise evet.Her ikisindede ayakkabı boyası uyguladım. Evet o bölümler. Teşekkürler. |
|
![]() |
|
sıpa
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04/09/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 114 |
![]() ![]() ![]() |
Harika olmuş Hakan Bey.
![]() ![]() |
|
http://photobucket.com/albums/v730/dynakaos/
|
|
![]() |
|
BUROCK
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 929 |
![]() ![]() ![]() |
Orjinalini yazan: HAKAN
Krom bölümlerinden kastınız ön ızgara ve jantlar ise evet.Her ikisindede ayakkabı boyası uyguladım. Evet o bölümler. Teşekkürler. Siz kitten cikan jantlarimi kullanacaksiniz onlar telli jant kapagi seklinde sanirim ? Hakan abinin jantlar optional ![]() |
|
Burak BALKIR
..To Become Old and Wise You Must First Be Young and Stupid !! |
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 4 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |