![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
AFV | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
<< Önceki Sayfa 3 |
Yazar | Mesaj |
judas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 772 |
![]() ![]() ![]() |
Kingtiger bitti.
![]() En son aşamadan sonra bir kat daha parlak vernik attım. Kurumasına yetecek kadar süre geçtikten sonra raw umber ve burnt sienna ile yağlı boyama yıkamasını yaptım. Terebentin kuruduktan sonra matt 63 ile drybrush, daha sonra çok az metalik eskitme yaptım. Üstüne gelecek olan aksesuarların eskitilmesinden sonra yapıştırdım. Matt dark earth ü son aşamada yürür aksama düşük basıncla püskürttüm. Modelin yapımını mat vernik atarak sonlandırdım. Şimdilik 3 resim var. Önden gelecek olan ışık kaynağı problemini çözer çözmez daha fazla resim yollarım. Kolay gelsin herkese... ![]() ![]() ![]() |
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
judas
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19/08/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 772 |
![]() ![]() ![]() |
İki resim daha önden çekilmiş.
![]() ![]() |
|
feed the troll
|
|
![]() |
|
carlgustav
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12/01/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1190 |
![]() ![]() ![]() |
Ayhan hocam, biraz daha aydınlık fotolar olsa, ne kadar iyi iş çıkardığınız daha iyi anlaşılacak. Elinize sağlık.
|
|
A critic, is a legless man who teaches running.
|
|
![]() |
|
chapkinman
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14/09/2005 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 41 |
![]() ![]() ![]() |
ellerine sağlık..
|
|
![]() |
|
<< Önceki Sayfa 3 |
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |