Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama Yardım | |
Kayıt Ol Giriş |
Tayyareler | |
Modelsitesi Forumu : Plastik Modeller : Tayyareler |
Konu: 1/32 Tamiya Spitfire MK.IXC->MK.IXE | |
<< Önceki Sayfa 3 |
Yazar | Mesaj |
mozkar
Üye Kayıt Tarihi: 17/01/2006 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 174 |
Gönderim Zamanı: 04/10/2010 Saat 18:15 |
Orjinalini yazan: Ares
Siyahyn kurumasyny bekledikten sonra 2000 numara zympara ile yüzeyi de?i?ik açylarda zymparalayyp boyaya hazyrladym. Öncelikle tebrikler; model(ler) ve ödüller için... Ben bu de?i?ik açylar mevzusunu anlamadim. Nasil oluyor? Her panel mi farkly açyda zymparalanyyor? Biraz açmanyz mümkün mü? Te?ekkürler ?imdiden... Düzenleyen mozkar - 04/10/2010 Saat 18:16 |
|
mete
|
|
Ares
Admin Group Kayıt Tarihi: 04/01/2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3654 |
Gönderim Zamanı: 07/10/2010 Saat 12:13 |
Mete bey te?ekkürler;
E?er astarynyz ayna gibi parlak de?ilse do?al olarak bir kysym pütür baryndyryyor olacaktyr, zaten bu pütürlerin orany mat ve yary parlak skalasyny belirler. Polish yapar gibi zymparalarken bu pütürleri belli yönlerde yemek üstüne atylacak yansymasy kuvvetli boyalaryn alclad gibi parlaklyk yönünü etkileyecektir. Bir yüzeye surfacer atyn; 1/3ünü iyice parlatyn, orta kysmyny düz, kalan kysmyny da yuvarlak hareketlerle zymparalayyp üstüne alclad'y atyn. I?y?yn açysy de?i?tikçe bu üç alanyn birbirinden efekt olarak ayrylaca?yny gözlemleyeceksiniz. |
|
Ares
If you're in a fair fight, you didn't plan it properly... |
|
<< Önceki Sayfa 3 |
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |